Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Even voorstellen.. Nieuwe Managing Director King

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een frisse start. Op 1 januari 2021 is Erik Otten begonnen als Managing Director van King.

De afgelopen 22 jaar was Erik Otten werkzaam in de textielverhuur branche. In zijn laatste functie was Erik verantwoordelijk voor de dienstverlenging in cleanroom omgevingen in 19 verschillende landen. Erik heeft een rijke ervaring in de dienstverlenende industrie. Dienstverlening draait om het ontzorgen van de klant, continuïteit van de levering en het centraal stellen van de klant. Daarnaast heeft hij vele jaren ervaring in de ontwikkeling van innovatieve concepten die waarde toevoegen voor de klant. Wij zijn er trots op dat Erik deze ervaring nu meebrengt naar King.

Otten: ‘’Het merk, de geschiedenis en ervaring, dat vind ik het mooiste aan King. De 150 medewerkers van King maken samen dit mooie bedrijf. Waardoor we, zeker in deze onvoorspelbare periode onze klanten en relaties zo goed mogelijk ondersteunen. Ik kijk er ontzettend naar uit om u na de COVID-19 periode in levende lijve te kunnen ontmoeten. Neem voor nu gerust contact op voor een online afspraak.’’

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact op met onze specialist op het gebied van Cleaning & Hygiene. Ron kan je alles vertellen over ons eigen merk PrimeSource. 

Ron van Zoelen

06-51805412
Productmanager Facilitair

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief