Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Dag van de Duurzaamheid!

Op 10 oktober staat Duurzaamheid centraal. Wij van King kunnen uiteraard niet achterblijven. Wij dragen graag ons steentje bij en laten u kennis maken met ons assortiment van milieuvriendelijke rietjes. Rietjes, zo op het oog niet heel bijzonder. Helaas is dit wel een product wat jaarlijks naast wattenstaafjes en plastic drinkbekers, verdwijnt in de acht miljoen ton aan plastic afval in onze oceanen. Belachelijk natuurlijk, maar rietjes zijn een gemakkelijk wegwerp artikel, je gooit ze immers sneller bij het ‘gewone’ afval en worden vaak niet gerecycled.

Om het milieu daarom een handje te helpen heeft King een leuke selectie rietjes in haar assortiment die niet alleen functioneel maar tevens eetbaar of biologisch afbreekbaar zijn. Zo biedt Sorbos samen met King de eetbare rietjes aan. Deze rietjes zijn verkrijgbaar in vier smaken: naturel, limoen, citroen en aardbei! De rietjes kunnen veertig minuten lang in een drankje worden gebruikt, maar zo lang zult u er niet mee doen daar zijn deze rietjes veel te lekker voor!
Daarnaast bieden we bij King papieren rietjes aan in een vrolijk motief. Deze zijn gemaakt van karton en blijven daarom extra stevig voor langdurig gebruik in uw drankje. De rietjes zijn 100% composteerbaar en daarom een goed alternatief voor de plastic variant.

Geen excuses meer en maak ook uw bedrijf een stukje ‘groener’ door de aanschaf van zo’n simpel artikel als een rietje!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief