Believe refuse

Refuse vergt een andere manier van denken en doen. Een belangrijke les hierbij is: durf ‘’nee’’ te zeggen. Is het altijd nodig om bestek bij een maaltijd te serveren of een rietje bij de drank?

Gebruik stoppen

Consumenten worden voortdurend gevoed door de media en zijn kritisch als het gaat om milieu. Toch is het zo dat zij ook opnieuw ‘’getraind’’ mogen worden. De consumenten zijn gewend om automatisch gebruik te maken van bepaalde disposables, maar door het niet meer standaard aan te bieden zullen zij zich moeten afvragen of het product echt onmisbaar is. ‘’Maak mensen bewust van onbewuste overbodige behoeftes.’’

 

Om u hierbij te helpen heeft King de Believe Roadmap ontwikkeld. De Believe Roadmap kan u helpen bij het maken van milieubewuste keuzes voor verpakkingen en disposables.

Refuse

King kijkt samen met u naar welke mogelijkheden er zijn om het gebruik van disposables te verminderen. Dit doen we per productgroep.

O.a. de volgende productgroepen zullen aan de orde komen:

  • Bestek
  • Bekers
  • Rietjes
  • Roerstaafjes
  • Deksels voor drinkbekers

Believe Roadmap

In de Believe Roadmap kijken we niet alleen naar het onderwerp “refuse” van disposables, maar we gaan verder. 

De Roadmap dient als leidraad voor het samenstellen van een optimaal assortiment wat past bij uw duurzame identiteit. Wat vindt u, uw organisatie en uw klanten belangrijk? Wat zijn uw ambities? CO2 uitstoot verminderen? Minder afval? Of circulair ondernemen? Als de strategie bepaald is, gaan we de disposables vanuit verschillende invalshoeken bekijken.

SUPwet

Met alle uitdagingen die we dagelijks aangaan op het gebied van verpakkingen en disposables, moeten we vanaf 2021 voldoen aan de wetgeving van Single Use Plastics (SUP). Om deze reden heeft King voor u de Believe Roadmap gelanceerd die u gaat helpen bij het maken van milieubewuste keuzes voor disposables. De Believe Roadmap helpt u het eenmalig gebruik van disposables te stoppen, verbruik te verminderen en recycling te stimuleren;
Continu volgen wij de ontwikkelingen op te voet en maken wij duurzame oplossingen beter.

Het laatste nieuws