Assortiment2020-11-20T14:59:00+01:00

Assortiment King

Voor het bestellen van producten en ons hele assortiment kijkt u op onze webshop. Hieronder ziet u onze productcategorieën: facilitaire en medische producten,  schoonmaakmiddelen en materialen, afvalmanagement, sanitair, persoonlijke bescherming, zorg en catering.

Facilitaire producten

Facilitaire verbruiksartikelen hebben wij in vele soorten, maten en bedrukkingen. King levert een compleet assortiment facilitaire verbruiksartikelen voor de gezondheidszorg, schoonmaak, overheid en industrie.

Medische producten

Met een uitgebreid pakket aan medische producten bieden wij optimale service voor ziekenhuizen, privéklinieken, verpleeghuizen, GGZ-instellingen en de gehandicaptenzorg. Met King heeft u nergens meer omkijken naar.

Schoonmaak & Hygiëne

King heeft een compleet pakket aan schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen, geschikt voor elke situatie. Als merkonafhankelijke partner adviseren wij in de juiste oplossing voor úw organisatie. Alles geregeld via één leverancier.

Duurzame disposables

Bent u op zoek naar duurzame disposables? Dan bent u bij King op het juiste adres!  Wij maken u wegwijs in de wereld van duurzame disposables. Neem contact op voor inspiratie of advies.

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Kijk op webshop.king.nl