Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Met C6 klaar voor de toekomst

De zorg is veranderlijker dan ooit. Dit vereist veel aanpassingsvermogen van zorgorganisaties en hun afdelingen. Zelfs van de onderdelen die alleen indirect met de patiënt of cliënt te maken hebben, zoals logistiek, ICT en inkoop. De logistieke en inkoopprocessen van zorginstellingen kunnen en moeten daarom flexibeler. “Zó flexibel, dat ze ook geschikt zijn voor toekomstig veranderingen. Zelfs als we die nu nog niet volledig kennen”, vindt Pieter Vlot, logistiek manager bij Rivas Zorggroep.

Samen met King, D-Care en de Archos Group is er een vernieuwend logistiek en inkoopconcept ontwikkeld: C6. Het C6-concept is gebaseerd op het principe van de logistieke control tower, oftewel een regiecentrum waar vandaan meerdere inkoop- en logistieke stromen worden gecoördineerd en geregisseerd. Het gaat dan om goederenstromen, informatiestromen, financiële stromen en datamanagement. Het C6-concept heeft als doel deze stromen zo in te richten dat de zorgorganisatie zich volledig kan focussen op de kwaliteit van zorg.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem gerust contact op met onze specialist op het gebied van Cleaning & Hygiene. Ron kan je alles vertellen over ons eigen merk PrimeSource. 

Ron van Zoelen

06-51805412
Productmanager Facilitair

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief