De voordelen van C6

De belangrijkste voordelen van dé geïntegreerde ketenoplossing voor inkoop, logistiek en ICT op een rij:

Één webshop

Alle non-food leveranciers worden samengebracht in één webshop en indien mogelijk creëren we een zero-touch bestelomgeving.

Door slimme automatisering van het bestelproces, is bestellen een fluitje van een cent. Persoons- en afdelingsgebonden autorisatie zijn eenvoudig in te regelen. Medewerkers kunnen alleen bestellen bij gecontracteerde leveranciers en voor budgetten waartoe ze gemachtigd zijn. U heeft volledige controle over de totale inkoopspend en kunt tijdig bijsturen op het resultaat.

Reductie leveranciers

Het dagelijks contact met tientallen tot soms wel honderden leveranciers wordt volledig uit handen genomen.

Dankzij ruim 80 jaar ervaring, onze inkoopkracht en ons specialisme op medisch en facilitair vlak levert het C6-concept u gegarandeerd resultaatverbetering op. Minder kosten, betere kwaliteit en een hogere betrouwbaarheid. Samen met u halen we de onnodige kosten uit de keten. U bespaart structureel op vierkante meters, euro’s én ureninzet.

Centraal goederenontvangst

C6 helpt u op weg naar structurele verduurzaming, doordat alle leveranciers hun goederen centraal aanleveren bij het logistiek centrum van King in Tiel.

Wij brengen het aantal transportbewegingen terug en verminderen zo de CO2-uitstoot van uw organisatie. We bundelen leveringen en rationaliseren assortimenten waar mogelijk. Door centraal voorraad te houden helpen we u verspilling te voorkomen, heeft u geen magazijnkosten en geen kosten van in-, op- en overslag.

Levering op stuksniveau

King houdt zoveel mogelijk voor uw organisatie op voorraad in ons centrale logistiek centrum in Tiel. Hierdoor minimaliseren we de voorraad op uw locaties.

U heeft dus geen magazijn meer nodig en krijgt nog maar één vrachtwagen aan de deur. Alle leveringen voor uw non-food producten gaan twee keer per dag gebundeld in één vrachtwagen naar uw locatie, en worden door King gedistribueerd tot op afdelingskastniveau. Zo grijpen uw medewerkers nooit mis, gaan producten niet over datum en voorkomt u verspilling.

Één factuur

Alle leveringen worden wekelijks overzichtelijk samengebracht op één factuur.

C6 koppelt met alle bestaande systemen en software van uw zorgorganisatie. Het hele proces, van bestelaanvraag, inkoop tot en met het betalen van de factuur en de controle op leveringen, verloopt geheel geautomatiseerd.

Doordat er minder administratieve rompslomp en een gevalideerd purchase-to-pay-proces is, verlaagt dit de kosten en de kans op fouten.

Meer weten

Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag voor jouw zorgorganisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Marcel-Hofman-King

Marcel Hofman

Key Accountmanager

Jos-Polman-King

Jos Polman

Klantteam Manager Zorg