Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Klantteammanager

Als Klantteam Manager bij KING heb je een brede en uitdagende rol. Samen met jouw klantteam, dat bestaat uit ongeveer 10 salesprofessionals, draag jij zorg voor het verkoopplan en de realisatie hiervan in het segment Zorg. Met jouw brede scope binnen de organisatie fungeer je als verbindende schakel tussen sales, marketing, supply chain, finance en onze klanten in de zorg. Samen met hen zorg je voor innovatie en ben je continu op zoek naar verbeteringen en nieuwe oplossingen voor onze klanten.

Data Manager

Wij maken data slim. Zodat onze processen snel, soepel en flexibel verlopen. Van orderintake tot levering en facturatie. Voor onze klanten en voor onze collega’s. Onze data verkoopt, analyseert, geeft inzicht, verbindt, prikkelt en stimuleert. Wil jij eraan bijdragen dat wij onze missie realiseren? En doe je dat graag samen met een team professionals die jij in dit proces weet mee te nemen, te motiveren en te faciliteren? Dan komen wij graag met jou in contact! Onder het genot van een lekkere bak koffie of thee vertellen we jou graag alles over King, ons team en onze mooie uitdagingen.

Warehouse Manager

Krijg jij er energie van om samen met een mooi team ons warehouse een stap verder te brengen? Een warehouse waar elke dag met plezier wordt gewerkt en een bijdrage wordt geleverd aan de zorg, het onderwijs, overheidsinstellingen & de zakelijke markt. Dan passen wij wellicht goed bij elkaar! Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking door te bellen met Lycke Sturkenboom (06-23394274) of een berichtje te sturen naar HR@king.nl.

Channelmanager

Beschik jij over een sterk analytisch en conceptueel denkvermogen? En ben jij in staat om binnen de driehoek van klant, partnerorganisatie en King het maximale resultaat eruit te halen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Projectmanager

Pak jij van nature de lead? En word jij er blij van wanneer je samen met een team collega’s een project succesvol weet af te ronden? Bij King werken we elke dag met plezier aan onze organisatie. En leveren we samen met collega’s van o.a. logistiek, sales, marketing, finance, inkoop & inventory een bijdrage aan de zorg, het onderwijs, overheidsinstellingen & de zakelijke markt.

Data Entry Medewerker

Wil jij bijdragen aan het volbrengen van onze teammissie? Dan wil je vast eerst weten wat die missie is!

Wij brengen data tot leven zodat King constant in beweging is en blijft. Onze data verkoopt, analyseert, geeft inzicht, verbindt, prikkelt en stimuleert. Van orderintake tot levering, voor onze klanten én voor onze collega’s. Samen met Bryony, Lucienne, Joost en Jordy vorm je de afdeling Data. Met hen ga je aan slag om de teammissie te volbrengen.

KAM coördinator

Als KAM coördinator bij KING heb je een belangrijke en uitdagende rol. Samen met de QC medewerker, zorg jij voor de borging van kwaliteit van processen en producten.

TESTVac

Dit is een test vacature

Marketing manager

King zorgt elke dag met ruim 165 collega’s voor het op maat én op tijd leveren van facilitaire en medische producten bij tientallen klanten. Voor ons enthousiaste en gedreven marketing team met focus op digitalisering, duurzaamheid, (martkt)ontwikkelingen en een optimale positionering van King, zijn wij op zoek naar een Marketing manager

Supply chain planner

In deze analytische functie zorg jij voor de juiste voorraadhoogte in combinatie met de omloopsnelheid van producten en verzorg je de bestellingen bij onze leveranciers en de opvolging daarvan. Heb jij affiniteit met inkoop, voorraadbeheer en het proces dat daarachter bestaat? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Meld je aan voor de nieuwsbrief