Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

King Nederland in rol van onderaannemer bij DJI

Dienst Justitiële Inrichting (DJI) heeft de Europese Aanbesteding Schoonmaakmiddelen, hulpmaterialen en afvalzakken gegund aan Diversey Care. De gebundelde krachten van Diversey Care en King Nederland hebben het meest waardevolle aanbod opgeleverd.

King is in de rol van onderaannemer verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de schoonmaakmiddelen en -materialen, de distributie, het factureren en het verzorgen van managementrapportages richting DJI.

Gepersonaliseerde webshop

DJI heeft bovendien aangegeven te willen bestellen via een Punch Out bestelmethode, waarbij ze gebruik maken van een webshop die speciaal is ingericht voor DJI. De livegang van deze webshop heeft King op 1 oktober gerealiseerd en vanaf dat moment bestellen alle locaties hun producten via dit nieuwe systeem. Het voordeel van deze aanpak is dat de orders in de webshop automatisch worden gesynchroniseerd met het ERP-systeem van DJI. Een zeer efficiënt proces dat de tussenkomst van menselijk handelen tot een minimum beperkt.

Efficiency

Gezien de bestaande relatie van King bij DJI, worden de locaties van Dienst Justitiële Inrichting al wekelijks door King beleverd. Met deze aanvulling zorgt King ervoor dat er geen extra vrachtwagen hoeft te rijden en worden de schoonmaakmiddelen en -materialen meegenomen met de andere bestellingen. King voegt autonome contracten dus samen om vervolgens op de meest efficiënte manier alles bij de klant te bezorgen.

‘Naast een bijdrage aan de MVO doelstellingen levert het inzetten van één vrachtwagen ook een interessante kostenbesparing op voor DJI. Alle producten komen in één keer binnen en de handlingskosten voor DJI nemen daarmee af’, aldus Mario Bussink Business Manager bij King Nederland.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief