Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Officiële opening nieuwe pand

Op 27 september 2019 vond de feestelijke opening van het nieuwe pand van King/D-Care plaats. Managing Director van King/D-Care, Eric Sips en CEO van Bunzl, Frank van Zanten hebben het symbolische lintje doorgeknipt en geproost op deze mijlpaal.  

Om de groei van King en D-Care succesvol te continueren zijn beide bedrijven nu gevestigd in één modern nieuw pand in de logistieke hub van Midden-Nederland, Tiel. Na een mooi openingswoord heeft King/D-Care samen met haar klanten en leveranciers geproost op de toekomst. Omdat duurzaamheid centraal stond op deze feestelijke dag was er een inspiratiesessie over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Uiteraard werden de gasten voorzien van hapjes en drankjes op en in de duurzame disposables van King.

Duurzaamheid

King ziet duurzaamheid als voorwaarde voor de toekomst en streeft er naar om de impact op het milieu te beperken. Door het samenvoegen van verschillende vestigingen op één locatie kan King efficiënter en duurzamer werken. Onder andere de logistieke bewegingen worden nu vanuit één centrum geregisseerd. Met diverse duurzame concepten helpt King/D-Care organisaties ook bij het verduurzamen van hun facilitaire en medische benodigdheden. Ter gelegenheid van de opening heeft King/D-care een doneeractie opgezet voor The Ocean Cleanup en is een mooi bedrag opgehaald. Hiermee onderstrepen ze het belang van een duurzame toekomst.

Over King

King is al jarenlang dé partner in totaaloplossingen voor de facilitaire en medische wereld: in de gezondheidszorg, schoonmaakbranche, industrie en overheid. D-Care is dé specialist op het gebied van medische disposables en medisch meubilair, met een uniek specialistische kijk op de gezondheidszorg.

King/D-Care heeft 50.000 artikelen in het assortiment, 14.000 m2 magazijnruimte en één van de grootste cleanrooms van Nederland. Met 160 ambitieuze professionals in dienst zijn ze een grote werkgever uit de regio. King/D-Care maakt onderdeel uit van Bunzl Plc. Bunzl is wereldwijd marktleider in de distributie van disposables, hygiëneproducten en verpakkingen.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief