Terug naar overzicht

Nieuw in ons assortiment: NOSAplugs

NOSA plugs – de succesvolle Zweedse innovatie die onaangename geuren op discrete en doeltreffende wijze vermindert zonder de ademcapaciteit te beïnvloeden – wordt nu ook geïntroduceerd in Nederland.

nosa-plugs-neusbescherming-king

Ongewenste geuren zijn in werksituaties een veelvoorkomend probleem waarmee miljoenen mensen in een groot aantal sectoren te maken hebben, onder meer in de gezondheidszorg, bij de hulpdiensten en in de schoonmaak – om maar enkele voorbeelden te noemen. Voorheen moesten medewerkers onaangename geuren gewoon accepteren, met alle aantoonbare lichamelijke en geestelijke gevolgen van dien, zoals misselijkheid, gebrek aan eetlust en andere ongemakken.
NOSA plugs biedt een oplossing voor dit probleem.

“NOSA neusplug is ontstaan vanuit een behoefte die in diverse branches bestond, maar waarop tot op heden geen antwoord was. In onze visie moet iedereen probleemloos en zonder ongemak kunnen ademhalen”, aldus Adrian Liljefors, CEO van NoseOption AB.

NOSAplugs – een revolutionaire, maar onvermijdelijke uitvinding

De basis voor het product werd gelegd door een verpleegkundige in Zweden. Als medewerkster in de ouderenzorg had zij behoefte aan een product dat het probleem van onaangename geuren discreet en op een prettige manier zou kunnen oplossen. Het unieke, gepatenteerde ontwerp werd ontwikkeld door een team van deskundigen, met als doel de gebruiker vrij te kunnen laten ademen.

In de gezondheidszorg bijvoorbeeld speelt NOSA neusplug een belangrijke rol: het zorgt immers voor een prettigere werkomgeving voor zorgverleners en het biedt de patiënt een betere en waardigere behandeling.

Tot nu toe is het product al aangeschaft door 85% van de Zweedse provinciebesturen. De Noorse politie heeft NOSAplugs opgenomen in de standaarduitrusting. In Finland wordt het product actief gepromoot door vakbonden.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 0344-673673 of bestel direct

Nieuws

  • King-nieuws-single-use-plastics

Single Use Plastics

Vanaf juli 2021 gaan veel eenmalige kunststofproducten in de ban. Wat wordt er verwacht en van wie? Wat kunt u doen?

Nieuwsbrief ontvangen
Meer nieuws

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.