Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Voor ons is King een partner, geen dozenschuiver

‘’Wij zien King echt als partner, niet als leverancier of dozenschuiver. King denkt in termen van oplossingen en heeft voor ons een adviserende functie op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld over verduurzaming of bij het standaardiseren van het assortiment’’, aldus Roel Koopmans, inkoper van het expertisecentrum Kempenhaeghe.

 

Kempenhaeghe werkt al decennia samen met King. ‘’Ik heb King leren kennen als een betrouwbare organisatie, waarmee we graag zaken doen. De binnen- en buitendienst medewerkers zijn goed op elkaar afgestemd. Zo regelt Bennie Hamersma (binnendienst) veel voor ons en heeft hij bijna altijd een oplossing. Als er zaken spelen wordt Ad Schurgers (accountmanager) uitgenodigd en onder het genot van een kop koffie worden zaken geregeld. Dat werkt voor ons heel prettig’, legt Roel Koopmans uit.

Toekomst bestendige aanpak

In de afgelopen jaren hebben Kempenhaeghe en King samen verschillende stappen gezet. Zo is het assortiment gestandaardiseerd en konden voorraden teruggebracht worden in het logistieke centrum van Kempenhaeghe. Ook is Kempenhaeghe overgegaan op meer stuks leveringen. Roel Koopmans: ‘’Het terugbrengen van de voorraden bespaart ons natuurlijk veel ruimte in ons Logistiek Centrum.’’


“Daarnaast werd er vroeger gebruik gemaakt van plastic bekertjes. Nu hebben we een duurzamere variant in huis. Deels zoek ik dit soort dingen zelf uit, maar het is fijn dat er op dit vlak ondersteuning is vanuit King. Zo kunnen wij als organisatie ook stap voor stap milieuvriendelijkere keuzes maken’’, aldus Roel Koopmans.

‘’Een mooi doel voor de toekomst is om rechtstreeks op afdelingsniveau te gaan leveren. De fijnmazige logistiek van King kan ons dan helpen om nog efficiënter te gaan werken.’’

Blik op de toekomst; duurzamer en nog efficiënter

Als we naar de toekomst kijken dan is verduurzaming en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk thema voor beide partijen. ‘’Kempenhaeghe wil eerlijke producten en het milieu zo min mogelijk belasten’’, legt Roel Koopmans uit. King heeft de expertise in huis om op basis van de doelstellingen van Kempenhaeghe tot een goed advies te komen.

 

Anderzijds zien we steeds meer de verschuiving naar levering op afdelingsniveau. We gaan met elkaar onderzoeken hoe we hier in de toekomst vorm aan kunnen geven. ‘’We hebben een Logistiek Centrum, wellicht kunnen we ook hier in de toekomst een efficiëntieslag maken’’, aldus Roel Koopmans.

Over Expertisecentrum Kempenhaeghe

Kempenhaeghe is er voor iedereen met een (zorg)vraag over complexe epilepsie, slaapstoornissen en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. De kracht van het expertisecentrum zit in de veelomvattende benadering, die gespecialiseerde zorg, speciaal onderwijs, innovatie en wetenschap in nauwe verbinding met elkaar ontwikkelt en aanbiedt.

Meer weten

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een specifieke vraag voor uw organisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ad Schurgers

Accountmanager

Bennie hamersma

Office accountmanager

Meld je aan voor de nieuwsbrief