Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Vitalis aan het woord

De service van King, dat is voor ons het belangrijkste

“Wij zijn erg tevreden over de logistieke oplossingen van King. Bovendien is het prettig dat zij bijna alle producten kunnen leveren. Prijs is voor ons niet het belangrijkste, maar de behulpzaamheid en persoonlijke service. We hebben niet voor niks vorig jaar onze overeenkomst weer verlengd”, aldus Michael Gemmink, Tactisch Inkoopadviseur van Vitalis Woonzorg Groep.

Bundelen van goederenstromen

‘’Door goederenstromen te bundelen zijn er minder logistieke bewegingen nodig richting de locaties. Ideaal, want op die manier komen er veel minder vrachtwagens aan de deur. King biedt een logistieke oplossing op maat, dat werkt voor ons. En natuurlijk belasten we het milieu ook minder door het aantal transportbewegingen te reduceren.’’

“Bij King is het mogelijk om verschillende goederenstromen onder te brengen en te bundelen.”

“Veel van onze woon- en zorglocaties liggen midden in een woonwijk. Dat maakt het lastig om producten te kunnen leveren. Zeker wanneer er meerdere keren per week grote vrachtwagens door de wijk moesten, kwamen daar klachten over. Geluids- en stankoverlast waren problemen die de kop opstaken,” legt Michael Gemmink uit. Vitalis ging op zoek naar een oplossing. Bovendien had Vitalis ambitieuze MVO-doelen, waarin een milieubewuste aanpak zeer wenselijk was. King dacht met hen mee.

Medewerkers van King maken het succes

‘’De toegevoegde waarde van King ligt ook met name in de medewerkers, onze vaste contactpersoon van de binnendienst, Bennie Hamersma ís voor ons King. Ik hoor alleen maar positieve geluiden over Bennie van mijn collega’s. Zo zie je hoe belangrijk medewerkers zijn voor de dienstverlening. Ook Ad Schurgers (accountmanager) komt al vele jaren over de vloer. Natuurlijk gaat er ook wel eens iets mis, maar het wordt altijd goed en snel opgelost. Daar gaat het om. We spreken elkaar wekelijks, dus de lijntjes houden we kort’’, aldus Michael Gemmink.

”Ik kan wel zeggen dat King één van onze betrouwbaarste en prettigste leveranciers is.’’

Duurzaamheid als basis voor de toekomst

‘’King is een grote partner voor ons, waar we ook in de toekomst mee vooruit kunnen. Vitalis zet in op duurzaamheid en je merkt dat dit ook een belangrijk thema is voor King. We kunnen samen optrekken als het om duurzaamheid gaat. Sinds kort heeft Vitalis ook een Coördinator Duurzaamheid in dienst die zich onder andere bezig houdt met de Green Deal. De komende tijd gaan we gezamenlijk kijken welke vervolgstappen we in duurzaamheid kunnen zetten’’, legt Michael uit.

Meer weten

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een specifieke vraag voor uw organisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gert-Jan Beets

Teammanager Zorg

Maarten Jagt

Accountmanager

Meld je aan voor de nieuwsbrief