Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

GGz Centraal en King: samenwerking voor optimaal zorgbeheer

GGz Centraal is een zorginstelling voor geestelijke gezondheidszorg in het midden van het land. Met ongeveer 3.000 medewerkers verspreid over meerdere locaties in Midden-Nederland, biedt GGz Centraal een breed scala aan behandel- en begeleidingsmogelijkheden. GGz Centraal streeft voortdurend naar het verbeteren van de zorg- en logistieke processen, ondersteund door partners zoals King. Michael Ruhs, contractmanager bij GGz Centraal vertelt over de langdurige samenwerking met King.

Samenwerking gebaseerd op vertrouwen én gedeelde visie

“Onze samenwerking met King is gebaseerd op vertrouwen én een gedeelde visie. King levert voornamelijk op onze grote locaties. Van daaruit verzorgen wij zelf de interne logistiek naar de diverse afdelingen en locaties. Door leveringen te centraliseren en gebruik te maken van rolcontainers op naam, kunnen we de logistieke processen efficiënt beheren.
Wat ik bijzonder waardeer, is de uitstekende chemie tussen onze teams. Corné en Herman van King zijn altijd bereid om mee te denken en snel te reageren op onze verzoeken. Deze korte lijnen zorgen ervoor dat we direct kunnen schakelen en mogelijke problemen snel kunnen oplossen.”

 

‘’Onze samenwerking met King is gebaseerd op vertrouwen én een gedeelde visie"

Structureel overleg en communicatie

“Een belangrijk onderdeel van onze samenwerking is het structurele overleg dat we hebben en zeer korte communicatielijnen. Deze gestructureerde communicatie helpt ons om processen continu te verbeteren en snel in te spelen op veranderende behoeften, zoals de toevoeging van een nieuw pakket.


Er zijn natuurlijk altijd wel verbeterpunten. We hebben bijvoorbeeld specifiek behoefte aan meer gedetailleerde informatie op de pakbonnen, zodat precies duidelijk is wie welke bestelling heeft geplaatst. Dit zou de efficiëntie verder verhogen en misverstanden kunnen voorkomen. Daarnaast is er ruimte voor verbetering in de zoekfunctie van de webshop, maar ook hier wordt aan gewerkt.
De langdurige samenwerking met King heeft ons geholpen bij het optimaliseren van logistieke processen en het verhogen van de efficiëntie in onze dagelijkse operaties. Daarnaast heeft GGz Centraal de Green Deal Zorg 3.0 ondertekend. King ondersteunt ons hierbij in het verduurzamen van het assortiment. Samen kijken we binnen de processen naar passende duurzame én werkbare opties.”

 

Meer weten

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een specifieke vraag voor uw organisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bennie Hamersma


Office Accountmanager

Herman de Jong


Key Accountmanager

Meld je aan voor de nieuwsbrief