Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

King zorgt. Voor sfeer aan tafel

De dagen worden weer kouder en korter. Tijd om het binnen gezellig te maken met sfeervolle tafelaankleding! Breng sfeer en gezelligheid op tafel en plaatsen waar cliënten elkaar ontmoeten, eten en drinken.

Gastvrije omgeving

Het is voor bewoners van groot belang dat ze zich thuis voelen op de plek waar ze wonen. Mooi aangeklede tafels en een gastvrije omgeving zorgt voor meer harmonie. Afhankelijk van de bewoners is een goede balans tussen een rijkelijk gedekte tafel en orde natuurlijk belangrijk. Wij van King denken graag met je mee.

Sfeer aan tafel

Als wij het hebben over sfeer aan tafel dan hebben we het niet alleen over mooi (porseleinen) servies met een servet. Hierbij komt veel meer kijken. Denk bijvoorbeeld aan sfeerverlichting met een tafelloper of tafelkleed met warme seizoenskleuren.

Meer informatie?

Ontdek ons ruime herfst- en winterassortiment tafelaankleding van de merken Duni en Saturno Nature, zoals servetten, tafellopers, (elektrische) kaarsen en accessoires en servies en laat je inspireren in onze webshop. In de webshop kun je snel en eenvoudig de herfst en winter in huis halen.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief