Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

King op de Zorgtotaal vakbeurs

Op 14, 15 en 16 juni is de vakbeurs Zorgtotaal in de jaarbeurs in Utrecht. De Zorgtotaal beurs is opgezet voor professionals werkzaam in de intra of extramurale zorg. Je kan hier kennis opdoen over de meest innovatieve zorgproducten, – technieken en -diensten, die helpen om de best mogelijke zorg te kunnen bieden aan patiënten en cliënten.

Wij zijn erbij!

Daar mogen wij natuurlijk niet ontbreken! KING zal uiteraard ook vertegenwoordigd zijn op deze beurs. Met onze nieuwe merkpositionering, en in ons nieuwe jasje! Joost Lip (Bunzl Sustainability Manager) en Astrid Luijten (King Product Manager Facilitair) zullen op 14 en 15 juni twee inhoudelijke lezingen van 30 minuten hosten met als onderwerp “Duurzaamheid in het facilitaire domein”. We bieden direct handvaten waar je dezelfde dag nog mee aan de slag kan. Per sessie is er ruimte voor 50 deelnemers. De voorbereidingen zijn in volle gang om een mooie inspirerende sessie neer te zetten.

Meld je aan via de Zorgtotaal website en laat je inspireren op het gebied van duurzaamheid. We hopen je van harte te mogen begroeten tijdens één van de sessies.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief