Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

Hygiëne op school

In de komende periode zal uw school stap voor stap haar deuren weer openen. Persoonlijke hygiëne, bescherming voor kind en docent, een schone en veilige omgeving heeft daarbij de hoogste prioriteit. King biedt u een compleet assortiment om kinderen en docenten zoveel mogelijk te beschermen en oppervlakten te reinigen.

Persoonlijke bescherming

Handen desinfecteren

Virussen verspreiden zich gemakkelijk via de handen. Door kinderen goed en vaak de handen te laten wassen, worden ze minder snel ziek. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle kinderen bij binnenkomst én vertrek hun handen kunnen reinigen. Gebruik hiervoor op verschillende centrale plekken binnen uw school de hygiënische handgel op basis van 70% alcohol.

Handen wassen

Ook zorgt handen wassen ervoor dat u en de kinderen minder makkelijk besmet kunnen raken. Verspreid daarom deze instructie over handen wassen binnen uw school en leg de kinderen goed uit hoe ze hun handen goed moeten wassen.

Bovendien is het belangrijk om voor voldoende handzeep te zorgen en gebruik te maken van papieren handdoekjes. Bekijk hier ons hygiëne assortiment.

Belang van schoonmaak

Op plekken waar veel mensen samenkomen is goede hygiëne altijd al belangrijk. Nu, tijdens de coronacrisis is het van nog groter belang om contactpunten zoals en oppervlakten zoals tafels, speelgoed, tablets, deurkrukken en toiletten extra te reinigen. Om risico’s zo klein mogelijk te houden raden wij u aan om oppervlakten extra te reinigen. Eventuele virusdeeltjes zijn niet voor 100% van oppervlakken te verwijderen, maar door reiniging worden er wel zoveel mogelijk deeltjes verwijderd waardoor besmetting moeilijker plaatsvindt.

Houd 1,5 meter afstand

Voor volwassenen onderling blijft het een feit dat men 1,5 meter afstand moet houden. Om docenten en ouders hieraan te herinneren, hebben we een speciale schoonloopmat. Deze deurmat herinnert mensen eraan dat gepaste afstand houden erg belangrijk is.

Bekijk hier de producten of lees onze brochure

Wilt u meer weten, of heeft u advies nodig over hygiëne binnen uw school? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief