Wil je producten in onze (externe) webshop opzoeken? Klik dan hier.

GSF en King samen verder

De Gooise Scholen Federatie kiest voor King Nederland

In het najaar van 2016 publiceerde de Gooise Scholen Federatie (GSF) een interessante aanbesteding voor de montage van een nieuwe dispenserlijn en het leveren van sanitaire disposables voor 11 locaties. Na een intensieve tendermeeting besloten we weloverwogen om in te schrijven voor deze aanbesteding. Een belangrijk onderdeel waar de GSF om vraagt: een all-in contract waarbij we een aanbieding moeten maken op basis van een vaste prijs per toiletgebruiker per jaar. Tevens is er een plafondbedrag bepaald en weten we exact tot welk maximaal bedrag per jaar wij kunnen aanbieden. De GSF wil simpelweg inzicht hebben in de totale kosten voor de betreffende 11 locaties. Wij gaan de uitdaging aan!

Proefopstelling

Eind oktober 2016 plaatsen we een proefopstelling met de dispenserlijn van Quality Services (QS). De aanbesteding is inmiddels geschreven en ingediend en de klant eist duidelijke antwoorden op prijs, kwaliteit, duurzaamheid en hinderbeperking. Dit laatste onderdeel is voor de GSF van groot belang. Ze verwachten een geruisloze implementatie tijdens de kerstvakantie omdat er dan geen medewerkers en leerlingen aanwezig zijn in de scholen.

Definitieve gunning dispensers

In november is de gunning een feit! Alle 11 locaties van de GSF worden grondig geïnventariseerd, we bestellen de dispensers bij QS en zetten alles op alles om in 9 dagen 2.000 dispensers te demonteren en de nieuwe lijn weer te monteren. Met drie montagebedrijven aan onze zijde wordt al het werk binnen de gevraagde tijd uitgevoerd.

Tevreden opdrachtgever

De Gooise Scholen Federatie is enthousiast over onze werkwijze en blij met de nieuwe dispenserlijn. Wij hebben er wederom een tevreden opdrachtgever bij en hopen ook in de toekomst onze toegevoegde waarde als specialist op het gebied van Cleaning, Hygiene en Facilities, te kunnen leveren.

#allesgeregeld

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief