Assortiment

Hier ziet u een compleet overzicht van ons assortiment hygiëneproducten, schoonmaakmiddelen en -materialen, tableware, medische en facilitaire disposables. In deze verschillende categorieën vindt u ook onze duurzame producten en producten van ons eigen label PrimeSource.  

Afvalzakken en tassen

King Nederland levert afvalzakken voor elk denkbare werkomgeving. Met onze afvalzakken is hygiënisch en verantwoord afvalbeheer geen enkel probleem.

Cateringverpakkingen en maaltijdsystemen

Een volledig op elkaar afgestemd assortiment schalen, bakjes, foliën en transportsystemen. Voor elke cateringgelegenheid staan wij voor u klaar!

Disposable servies en bestek

Handig als u voor gemak en kwaliteit gaat! Geen afwas en toch de perfecte uitstraling op elk gewenst moment van de dag. Onze disposable glazen, borden, bekers, roerstaafjes en bestek zijn in diverse soorten en maten te verkrijgen.

Food & Beverage

Geniet van een heerlijk kopje koffie. Elke dag opnieuw. Of u nu werkzaam bent in een ziekenhuis, een schoonmaakbedrijf of op school. Een kopje koffie of thee is altijd een warm welkom. Naast koffiebekers in alle soorten en maten kunt u bij King ook voor filterkoffie, koffiebonen en diverse soorten thee terecht.

Hygiëneartikelen

Goede hygiëne is van cruciaal belang. In welke ruimte u zich ook bevindt. Een schoon en goed onderhouden keuken, toilet of wasruimte straalt zorg uit richting uw gasten én uw personeel. Vandaar dat we in ons assortiment een complete lijn aan kwalitatief hoogwaardige hygiëneproducten hebben opgenomen.

Medische disposables

Met een uitgebreid pakket aan medische disposables nemen wij deze zorg graag voor u uit handen. Wij bieden optimale ondersteuning in de gezondheidszorg met een diversiteit aan medische producten en disposables.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden en door invloeden van buitenaf zoals lawaai, geur, weersomstandigheden en bacteriën kunnen risico’s optreden voor de veiligheid of gezondheid van uw medewerkers.

Schoonmaakmiddelen en -materialen

King biedt dé oplossing als het gaat om professionele reiniging en hygiëne. Of u nu op zoek bent naar reinigingsproducten voor het schoonmaken van uw sanitair, vloer of interieur. Desinfectie en hygiëne is áltijd en overal van groot belang. In welke branche ook u werkzaam bent.

Tableware

In veel bedrijven gaan gastvrijheid, productkwaliteit en beleving hand in hand. Samen bepalen deze aspecten of uw gast tevreden is. Naast uw medewerkers zijn inrichting en uitstraling daarbij van groot belang. King helpt u daar graag bij!

Tafelaankleding

De indruk die uw restaurant of bedrijfsruimte bij gasten en bezoekers achter laat is belangrijk. Met mooie en sfeervolle tafelaankleding creërt u heel eenvoudig de gewenste sfeer in uw restaurant. Mooie tafelkleden, servetten, napperons en kaarsen in diverse kleuren en dessins.