Terug naar overzicht

Weer naar het werk

In de komende periode zal uw bedrijf stap voor stap haar deuren weer openen. Persoonlijke hygiëne, bescherming voor u, uw collega’s en uw klanten, een schone en veilige omgeving heeft daarbij de hoogste prioriteit. King biedt u een compleet assortiment om iedereen zoveel mogelijk te beschermen en oppervlakten te reinigen.

Persoonlijke bescherming

Handen desinfecteren

Virussen verspreiden zich gemakkelijk via de handen. Door iedereen goed en vaak de handen te laten wassen, worden ze minder snel ziek. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen bij binnenkomst én vertrek hun handen kunnen reinigen. Gebruik hiervoor op verschillende centrale plekken binnen uw organisatie, zoals de entree, bij het koffiezetapparaat en op de bureau’s, de hygiënische handgel op basis van 70% alcohol.

Handen wassen

Ook zorgt handen wassen ervoor dat u minder makkelijk besmet kunnen raken. Verspreid daarom deze instructie over handen wassen binnen uw organisatie. Bovendien is het belangrijk om voor voldoende handzeep te zorgen en gebruik te maken van papieren handdoekjes. Bekijk hier ons hygiëne assortiment.

Belang van schoonmaak

Op plekken waar veel mensen samenkomen is goede hygiëne altijd al belangrijk. Nu, tijdens de coronacrisis is het van nog groter belang om contactpunten zoals en oppervlakten zoals tafels, toetsenborden, deurkrukken, balies en toiletten extra te reinigen. Om risico’s zo klein mogelijk te houden raden wij u aan om oppervlakten extra te reinigen. Eventuele virusdeeltjes zijn niet voor 100% van oppervlakken te verwijderen, maar door reiniging worden er wel zoveel mogelijk deeltjes verwijderd waardoor besmetting moeilijker plaatsvindt.

Houd 1,5 meter afstand

Voor volwassenen onderling blijft het een feit dat men 1,5 meter afstand moet houden. Om iedereen hieraan te herinneren, hebben we een speciale schoonloopmatten. Deze deurmatten herinneren mensen eraan dat gepaste afstand houden erg belangrijk is.

Bekijk hier de producten of lees onze brochure

Wilt u meer weten, of heeft u advies nodig over hygiëne binnen uw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws

  • weer-aan-het-werk-king-corona

Weer naar het werk

Persoonlijke hygiëne op kantoor, bescherming voor u en uw klanten en, een schone omgeving zijn nu nog belangrijker.

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.