Efficiënt inkopen

Scherp inkopen én marktconforme verkoopprijzen te hanteren. Dat is een hele kunst. King helpt daar graag bij. Met meer dan 50.000 artikelen op voorraad heeft King alles wat u nodig heeft onder één dak.

De voordelen van King:

  • Kennis van de markt
  • Optimale flexibiliteit om maatwerk te leveren
  • Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Reductie van het aantal leveranciers
  • Voorraad houden en voorraadbeheer
  • Eenvoudig en snel bestellen
  • Levering van de standaardartikelen uit voorraad
  • Snelle levering

Wij gaan graag een strategisch partnership aan waarbij uw wensen en eisen centraal staan. Of het nu gaat om duurzame disposables, koffiebekers of hygiëneproducten. King heeft alles onder één dak.

Scherpe prijzen

Met een eigen inkoopkantoor in Shanghai en 250 distributiecentra verspreid over 5 continenten is onze moederorganisatie Bunzl een internationale speler van formaat.

Onze schaalgrootte en bestelvolumes vertalen zich naar een sterke internationale inkoopkracht, waar u op lokaal niveau de vruchten van plukt.

Neem contact op

Totaalleverancier

Met een assortiment van ruim 50.000 artikelen is King de specialist op het gebied van facilitaire en medische producten, hygiëneartikelen, schoonmaakartikelen en tableware.

Door de breedte van ons assortiment zijn wij in staat u zeer complete en sterk concurrerende pakketten aan te bieden. Meer rendement door bewuste inkoop. U bent verzekerd van een ruime keuze, snelle levering, uitgekiende distributie en doordacht advies. Natuurlijk tegen de beste prijs.

Onze merken

Wij bieden u de mogelijkheid uw complete pakket aan schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen bij ons te regelen. Alles bij één leverancier voor de wederverkoop. #Allesgeregeld

Door onze partnerships met A-merkleveranciers kunt u terecht voor onder andere hygiëne producten van Tork en Kimberly Clark, chemicaliën en hulpmaterialen van Diversey en Ecolab, schoonmaakoplossingen van Vileda.

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.