duurzame-zorg-King

We gaan weer open

In de komende periode zal uw organisatie stap voor stap haar deuren weer openen. Hoe zorgt u voor een veilige en schone omgeving? Hoe beschermt u uzelf, uw medewerkers en klanten?

Aan het werk in de 1,5 meter samenleving

In de komende periode zal uw organisatie stap voor stap haar deuren weer openen. Hoe zorgt u voor een veilige en schone omgeving? Hoe beschermt u uzelf, uw medewerkers en klanten? King heeft een compleet assortiment samengesteld met persoonlijke beschermingsmiddelen, hygiëneproducten én schoonmaakmiddelen om oppervlakten goed en grondig te reinigen.

Handen desinfecteren

Virussen verspreiden zich gemakkelijk via de handen. Daarom is het van groot belang om regelmatig en grondig uw handen te wassen. Hiermee verkleint u direct de kans op besmetting bij uzelf en bij anderen. Verspreid daarom de instructie ‘’handen wassen’’ binnen uw organisatie.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen bij binnenkomst én vertrek grondig zijn of haar handen reinigt. Gebruik hiervoor op verschillende centrale plekken in uw pand de hygiënische handgel op basis van 70% alcohol. Daarnaast is het belangrijk om voldoende handzeep en papieren handdoeken op voorraad te hebben.

Disposable handschoenen

Het dragen van disposable handschoenen draagt bij aan een goede hygiëne en biedt bescherming tegen de overdracht van bacteriën en virussen. Disposable handschoenen zijn er van drie verschillende materialen: latex, nitril en vinyl. Voor elke situatie is een andere handschoen geschikt om hygiëne en veiligheid te kunnen borgen.

De latex handschoen heeft een hoog draagcomfort en voelt flexibel aan. Dit materiaal biedt een goede bescherming tegen bacteriën en virussen maar kunnen niet gebruikt worden in combinatie met olie of vet. Een handschoen van nitril is het alternatief wanneer men een allergische reactie ontwikkelt op latex. Vinyl is het minst sterke materiaal, maar is daarentegen wel bestendig tegen olie, vet, zuren en basen. Lees hier meer over disposable handschoenen

Houd 1,5 meter afstand

Om bezoekers continue te herinneren aan de 1,5 meter afstand, adviseren wij om aanpassingen te doen in uw pand. Daarmee vergroot u de kans dat bezoekers zich aan de 1,5 meter richtlijn houden. De speciale schoonloopmat is hier een voorbeeld van. Daarnaast leveren wij ook stickers, displays en hygiëneschermen.

Ga naar onze webshop en bekijk de producten.

Mondmaskers

De mondkapjes en maskers die King verkoopt voldoen allemaal aan de Europese wetgeving en mogen verkocht worden aan niet-zorg gerelateerde organisaties.

Bij gebruik van een mondmasker is het belangrijk om de instructies goed op te volgen. Op iedere verpakking staan deze instructies duidelijk vermeldt. Het masker moet bijvoorbeeld aan één stuk gedragen worden, met een maximale draagtijd van 3 uur of totdat de ademhalingsweerstand te hoog wordt.

Belang van schoonmaken

Op plekken waar veel mensen samenkomen is goede hygiëne altijd al belangrijk.

Nu, tijdens de coronacrisis is het van nog groter belang om contactpunten en oppervlakten grondig te reinigen, zoals telefoons, computers, scharen, tafels, stoelen, schakelaars, handgrepen, etc. Om risico’s zo klein mogelijk te houden raden wij u aan om oppervlakten extra te reinigen. Eventuele virusdeeltjes zijn niet voor 100% van oppervlakken te verwijderen, maar door reiniging verwijdert u wel zoveel mogelijk deeltjes waardoor besmetting moeilijker plaatsvindt.

Meer weten

Wilt u meer weten of heeft u een specifieke vraag voor uw  onderneming, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.