Waardevol afval

King introduceert kostenbesparend afvalconcept

Wij introduceren een complete oplossing voor uw afval. Bij dit concept draait alles om het hergebruiken van afval. “Wij merken dat veel klanten vanuit MVO-oogpunt denken aan het scheiden van afval. Het blijkt echter vaak lastig om dit goed te organiseren. Vandaar dat King Nederland nu komt met een compleet afvalconcept!”, aldus Marcea van Doorn, Category Manager Bewust Bunzl. Met dit concept kan een een afvalreductie tot 75% gerealiseerd worden dankzij het gescheiden inzamelen en zelf composteren van afval.

Afvalstations

Vanuit MVO-oogpunt is er bij veel organisaties behoefte aan een duurzame oplossing voor afvalreductie. Het scheiden van afval is vaak de eerste stap. Het afvalconcept biedt de ideale tools om dit initiatief te ondersteunen. U kunt met de afvalstations zelf bepalen welke afvalstromen u wilt scheiden (bijv. papier, plastic, organisch en restafval).

GreenGoodComposter

Bovendien biedt King de mogelijkheid om het organische afval binnen uw bedrijf te composteren! Dit kan met de GreenGoodComposter. Deze compostmachine maakt binnen 24 uur ter plekke vruchtbare compost van het organische afval (denk aan alle etensresten in een ziekenhuis of bedrijfskantines!), zonder dat u last heeft van nare geuren die daar normaliter bij vrij komen.

King biedt een uitgebreid assortiment aan composteerbare verpakkingen en disposables. Deze kunnen uiteraard ook perfect verwerkt worden in de GreenGoodComposter.

Met dit concept kunt u concreet invulling geven aan uw MVO-beleid en bovendien kan het u een behoorlijke kostenbesparing opleveren! In de brochure (974 Kb) vindt u meer informatie over het Afvalconcept. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden voor uw organisatie graag eens bespreken, neem dan contact met ons op!

Benieuwd hoe andere organisaties de composteermachine inzetten?

De cliënten van Atlant hebben met veel enthousiasme de composteermachine in gebruik genomen. Zij creëren middels het makkelijke circulaire proces hun eigen compost dat weer gebruikt wordt voor andere projecten. Geweldig toch? Bekijk eens: