Terug naar klanten aan het woord

Vitalis aan het woord

“Wij zijn erg tevreden over de logistieke oplossingen van King. Bovendien is het prettig dat zij bijna alle producten kunnen leveren. Behulpzaamheid en persoonlijke service staan hoog in het vaandel bij King. Een partner waar we niet voor niks al meer dan 5 jaar mee samenwerken”

Michael Gemmink, Tactisch Inkoopadviseur

Vitalis WoonZorg Groep

Vitalis WoonZorg Groep biedt diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn aan senioren in Eindhoven. Omdat vragen en behoeften verschillen, blijft Vitalis continu in ontwikkeling. De Vitalis groep bestaat uit vier verpleeghuizen en twee revalidatiecentra. Bovendien biedt Vitalis in ruim 17 appartementencomplexen verschillende vormen van welzijn en zorg aan. Deze verschillende locaties hebben allemaal hun eigen wensen en behoeften. Dat geldt ook voor de facilitaire producten en schoonmaakartikelen.

“Veel van onze woon- en zorglocaties liggen midden in een woonwijk. Dat maakt het lastig om producten te kunnen leveren. Zeker als er meerdere keren per week grote vrachtwagens door de wijk moesten, kwamen daar klachten over. Geluids- en stankoverlast waren problemen die de kop opstaken,” legt Michael Gemmink uit, Tactisch Inkoopadviseur van de Vitalis WoonZorg Groep. Vitalis ging op zoek naar een oplossing. Bovendien had Vitalis ambitieuze MVO-doelen, waarin een milieubewuste aanpak zeer wenselijk was. King dacht met hen mee.

“Bij King is het mogelijk om verschillende goederenstromen onder te brengen en te bundelen.”

Michael Gemmink, Tactisch Inkoopadviseur 

Praktische logistieke oplossing

“We kwamen in contact met King, die ons de mogelijkheid bood om de verschillende goederenstromen bij hen onder te brengen en te bundelen. Daardoor waren er minder logistieke bewegingen nodig richting de locaties. Ideaal, want op die manier komen er veel minder vrachtwagens aan de deur.” King biedt een keur aan logistieke op maat gemaakte oplossingen aan haar klanten. Bovendien biedt het zeer brede pakket van King de mogelijkheid om een behoorlijk aantal goederenstromen te bundelen, waardoor het transport beperkt wordt en daarmee wordt ook het milieu minder belast.

Hoe een praktische logistieke oplossing zorgt voor minder stank- en milieuoverlast. Vitalis zocht een slimme en milieubewuste oplossing voor het beleveren van haar zorglocaties. Samen met King werd deze case een succes.

Andere klanten aan het woord

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk ons aanbod op webshop.king.nl