Tenders-en-aanbestedingen-King

Tijd voor meer focus

Tijdens de coronacrisis is nog duidelijker geworden hoe belangrijk het is om voor 100% te kunnen focussen op het primaire proces. Of het nu gaat om het verlenen van zorg of het schoonmaken van gebouwen; uw medewerkers moeten zich hier volledig op kunnen richten.

Beloofde resultaten

Tijdens de extreem drukke corona periode is wederom gebleken dat zorgmedewerkers aan het bed en goede hygiëne op de werkvloer onmisbaar zijn. 

 

De patiënt, cliënt en klant moet zo goed mogelijk geholpen worden en de persoonlijke aandacht krijgen die men verdient. U wilt zich niet dagelijks bezighouden met het bellen van één van de vele leveranciers voor producten die u nodig heeft om te kunnen focussen op uw primaire proces. Hoeveel tijd scheelt het u wel niet als u nog maar één contactpersoon heeft voor alle facilitaire en medische producten en één webportal? Daarom heeft King verscheidende oplossingen ontwikkeld, zodat wij u volledig kunnen ontzorgen.

Focus bij Rivas Zorggroep

Rivas Zorggroep heeft er jaren geleden voor gekozen dat het tijd was om de focus aan te brengen door het bestelproces te vereenvoudigen. 

Medewerkers gaven aan dat ze naar de voorraad geen omkijken meer hebben waardoor er minder frustraties zijn en er meer tijd is voor de patiënt. Uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek van Rivas blijkt dat hierdoor de medewerkerstevredenheid gestegen was van een krappe 5 naar een mooie 7.

Zorg-voorraadkast-King

Hoe werkt het?

Met de King SCAN worden de huidige inkoop- en logistieke processen in kaart gebracht.

Meer gemak voor de besteller, minder risico op fouten en eenvoudig sturen op kosten

Geen omkijken meer naar de operationele inkoop en het lopend contractbeheer

Minder administratieve rompslomp, gevalideerd purchase-to-pay-proces. Met de totaaloplossig C6 kan King u hiermee helpen.