Tafelaankleding najaar/winter 2017

 

 

 

ONTDEK DE TRENDS 


Voor we het weten staan de feestdagen alweer voor de deur. Wij laten u graag de nieuwste trends op het gebied van tafelaankleding zien voor het najaar en de winter.

Maak ieder moment bijzonder 
Kiest u dit jaar effen rood, groen, zilver, met of zonder print, modern of traditioneel? De uni-kleuren en dessins met sfeervolle motieven kunnen uitstekend met elkaar gecombineerd worden.

In de brochures van Duni en Tork staan dessins die uiteraard ook verkrijgbaar zijn met bijpassende effen servetten en tafellakens.

Bestel
Bestel direct en gemakkelijk de artikelen via onze webshop op king.nl. Heeft u nog geen inloggegevens voor de webshop? Meld u aan op king.nl en u ontvangt deze gegevens.

Zorg dat u alles op tijd in huis heeft
De tafelaankleding is te bestellen vanaf 1 september 2017. Neem alvast een kijkje in de brochure met de nieuwste trends voor het najaar en winter 2017. Download hier de brochures:

DUNI:

 

TORK

* Enkel unigekleurde tabletop-artikelen

 

 

 


Meer informatie
Voor meer informatie of kleurenadvies, neem contact met ons op. Wij wensen u alvast een gezellige tijd aan een mooi gedekte tafel, samen met uw gasten, cliënten en collega’s.

 of