schoonmaak-hygiene-king

Efficiënt schoonmaken

Met een compleet pakket aan schoonmaakmiddelen, schoonmaakmaterialen, advies en product trainingen van King, garandeert u een schone werkomgeving. King werkt als verlengstuk van uw organisatie om samen de gestelde doelen te bereiken.

Uw partner in de schoonmaakbranche

Transparante en inzichtelijke werkprocessen, kosten reduceren, efficiënter werken of hygiëne en schoonmaakprestaties verbeteren. Als schoonmaakorganisatie staat u voor verschillende vraagstukken met uiteenlopende doelstellingen. King zoekt samen met u naar de beste oplossing, op maat.

 

Tot de mogelijkheden behoren ook product trainingen op uw locatie door onze hygiëne specialisten om effectiever en slim schoon te maken. Of u nou gebruik maakt van ons private label PrimeSource of een A-merk, met een training op maat bent u zeker van een hygiënische en veilige werkomgeving.

 

King is partner van verschillende (inter)nationale schoonmaakorganisaties. Met ruime kennis van de schoonmaakbranche en een ruim assortiment aan schoonmaakmiddelen en materialen adviseren wij u graag.

A-Merken

Naast verschillende A-merken leveren wij ook ons private label PrimeSource. Als merkonafhankelijke leverancier adviseren wij u in de juiste producten.

Of het nu gaat om een A-merk of ons eigen label PrimeSource. Het Primesource assortiment bestaat uit facilitaire disposables, verpakkingen, hulpmaterialen en dispensers. Een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Deze schooonmaakmiddelen hebben een Ecolabel. PrimeSource producten zijn minder milieubelastend dan kwalitatief vergelijkbare producten. Met PrimeSource kiest u voor duurzaam!

onderwijs-king

Onze merken

Wij bieden de schoonmaakbranche de mogelijkheid het complete pakket aan schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen bij ons te regelen. Alles bij één leverancier.

Door onze partnerships met A-merkleveranciers kunt u terecht voor onder andere hygiëne producten van Tork en Kimberly Clark, chemicaliën en hulpmaterialen van Diversey en Ecolab, schoonmaakoplossingen van Vileda én ons kwalitatieve alternatief PrimeSource.