Efficiënt schoonmaken

Met innovaties zoals digitalisering, (big)data en applicaties, kunnen wij verschillende bedrijfsprocessen voor de schoonmaakbranche optimaliseren. Hierdoor kunt u zich richten op het primaire bedrijfsproces.

Uw partner in de schoonmaakbranche

Transparante en inzichtelijke werkprocessen, kosten reduceren, efficiënter werken of hygiëne en schoonmaakprestaties verbeteren. Als schoonmaakorganisatie staat u voor verschillende vraagstukken met uiteenlopende doelstellingen. King zoekt samen met u naar de beste oplossing. Met maatwerk en doordachte inzet van mensen en middelen ondersteunen wij bij uw vraagstukken.

King is partner van verschillende (inter)nationale schoonmaakorganisaties. Met ruime kennis van de schoonmaakbranche en een ruim assortiment aan schoonmaakmiddelen en materialen adviseren wij u graag.

Totaalleverancier

Naast verschillende A-merken leveren wij ook ons private label PrimeSource. 

Als merkonafhankelijke leverancier adviseren wij u in de juiste producten. Of het nu gaat om een A-merk of ons eigen label PrimeSource. Het Primesource assortiment bestaat uit facilitaire disposables, verpakkingen, hulpmaterialen en dispensers. Een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Deze schooonmaakmiddelen hebben een Ecolabel. PrimeSource producten zijn minder milieubelastend dan kwalitatief vergelijkbare producten. Met PrimeSource kiest u voor duurzaam!

Meer informatie

Onze merken

Wij bieden de schoonmaakbranche de mogelijkheid het complete pakket aan schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen bij ons te regelen. Alles bij één leverancier. #Allesgeregeld

Door onze partnerships met A-merkleveranciers kunt u terecht voor onder andere hygiëne producten van Tork en Kimberly Clark, chemicaliën en hulpmaterialen van Diversey en Ecolab, schoonmaakoplossingen van Vileda én ons kwalitatieve alternatief PrimeSource.

Vragen?

Bent u werkzaam in de schoonmaakbranche en heeft u vragen over het professioneel schoonmaken van ziekenhuizen of kantoren, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Meer informatie over corona.

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk ons aanbod op webshop.king.nl