Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys

Bron: Cleantotaal februari 2015
Robert Nieuwenhuys is eigenaar van Schoonmaakbedrijf Nieuwenhuys en het eerste schoonmaakbedrijf in Nederland dat met de Unger nLite HydroPower RO XXL aan de slag gaat. We spreken in dit artikel daarover met hem, met Michel van Erp, accountmanager van leverancier King Nederland en met Jeroen Van der Poel, regional accountmanager Benelux van Unger de fabrikant. 

Advies King Nederland

“Ik wilde graag overstappen naar een telewash-systeem", laat Robert Nieuwenhuys weten, "en had in gedachten om een aanhanger die ik hier nog had staan daarvoor in te richten. Natuurlijk ben ik me gaan oriënteren en heb toen de vraag voorgelegd aan Michel van Erp van King Nederland, die onze totaalleverancier is van alle schoonmaakmiddelen-hulpmaterialen en dispenserinhouden".

Voldoen aan verwachtingen

"Die kwam al snel met de nieuwe aanhanger van Unger op de proppen, omdat die eigenlijk precies biedt wat ik zoek. Gezamenlijk hebben we contact gezocht met Jeroen van der Poel van Unger en toen was de zaak snel bekeken en hebben we donderdag 27 november de aanhanger in Duitsland opgehaald.” 

Michel van Erp heeft goede argumenten om Nieuwenhuys over de streep te trekken. “We werken graag samen met fabrikanten van A-merken, omdat de service en kwaliteit die zij bieden, strookt met de wensen en eisen van onze afnemers. King vertegenwoordigt als totaalleverancier dan ook vele A-merken. Unger is zo’n A-merk en wereldmarktleider voor glasbewassing.
Een misverstand is dat je daardoor persé duurder uit bent. Niet alleen betaalt kwaliteit zichzelf terug door langere levensduur en betere ergonomie, maar als je naar de investering kijkt dan zou het inrichten van de eigen aanhanger niet eens zoveel goedkoper zijn dan de aanschaf van de nLite HydroPower RO XXL. 

Lees het volledige artikel in Cleantotaal hier.