Terug naar overzicht

Plastic Pact

Het is u vast en zeker niet ontgaan: eind februari tekende Stientje van Veldhoven (Staatsecretaris infrastructuur en Waterstaat) tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie, het Plastic Pact, met tientallen bedrijven en organisaties.  In dit convenant staat onder meer de doelstelling dat plastic in 2025 volledig recyclebaar dient te zijn. Daarnaast is het doel 20% minder plastic te gebruiken.

plastic-pac-king-nederland

Het Plastic Pact staat in het verlengde van de onlangs geïnitieerde wetgeving van de Europese Unie om in 2012 een groot deel van de plastic single use producten in de ban te doen.
Ben je voor jouw organisatie ook op zoek naar geschikte oplossingen voor jouw branche en toepassingen? Kom gerust eens langs! Als partner in onder meer duurzame disposable oplossingen, volgen wij de ontwikkelingen natuurlijk op de voet. Wij merken dat de vele oplossingen die we kunnen bieden hierin, nog niet overal bekend zijn. Dus, wil jouw organisatie ook verder ontwikkelen naar een duurzame economie? Kom dan eens langs!

Nieuws

  • King-nieuws-single-use-plastics

Single Use Plastics

Vanaf juli 2021 gaan veel eenmalige kunststofproducten in de ban. Wat wordt er verwacht en van wie? Wat kunt u doen?

Nieuwsbrief ontvangen
Meer nieuws

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.