Peeze

'King is voor ons geen leverancier', laat Christel Jacobi als Inkoper bij Peeze weten. 'Wij zien elkaar als partner. Een betrouwbaar bedrijf dat actief meedenkt in oplossingen en nakomt wat afgesproken is. Daarnaast is het prettig dat de medewerkers van King altijd goed bereikbaar zijn bij vragen en calamiteiten'. 

Bewust Bunzl

'De uitgebreide lijn met duurzame producten (Bewust Bunzl) heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding, wat goed bij Peeze aansluit. Kortom, een prima samenwerking welke we de komende jaren verder zullen uitbreiden'.

PeezePeeze logo

De branderij van Peeze in Arnhem is één van de meest moderne en milieuvriendelijke koffiebranderijen van Europa. Door slimme technieken wordt veel energie en water bespaard en is de productie geheel CO2 neutraal. Daarnaast wordt er enkel ‘duurzame koffie’ ingekocht (o.a. Max Havelaar, BIO en Rainforest Alliance) en wordt constant de balans gezocht tussen kwaliteit, mens en milieu.

Peeze koffie is in meerdere opzichten dus bijzondere koffie. Een combinatie van een ambachtelijke benadering, het gebruik van alleen de allerbeste koffiebonen, de hoogste kwaliteit tijdens het productieproces en een duidelijke keuze voor duurzaamheid.Samenwerking King en Peeze

'Kwaliteit en duurzaamheid in de gehele keten, staan centraal in het beleid en filosofievan de organisatie. Het uiteindelijke resultaat is een kopje koffie om van te genieten, waarbij wij de wereld om ons heen niet vergeten. Ook dat vinden wij een vorm van goede smaak'.