Efficiënt en duurzaam inkopen

King is partner van de overheid en ondersteunt bij de optimalisering van secundaire bedrijfsprocessen. We adviseren onder andere over de verduurzaming van facilitaire verbruiksartikelen en inkoop- en logistieke processen.

Partner van de overheid

King werkt onder andere samen met het ministerie van defensie en justitie, politie, brandweer, gemeenten en onderwijsinstellingen. Wij zorgen ervoor dat alles achter de schermen functioneert. Vanuit een totaalconcept bouwen we aan een relatie waarin ondersteuning, advies en actief meedenken sleutelwoorden zijn. Daarnaast helpen wij organisaties om de volgende stap te zetten op het gebied van duurzaamheid.

Tenders en aanbestedingen
Wij denken graag mee in oplossingen en zullen het in een tender of aanbesteding niet nalaten de juiste vragen te stellen om te komen tot de beste oplossingen voor de klant. Wij zijn ruim bekend met tenderprocessen en aanbestedingen.

Wilt u een tender of aanbesteding uitschrijven, maar weet u niet waar te beginnen? Ook dan helpen we u graag op weg door te komen tot de juiste aanvraag. Wij houden de tender- en aanbestedingskalenders nauwlettend in de gaten.

Totaalleverancier

‘Mensen laten pas van zich horen als het product er niet is.’

Dat is het kenmerk van producten die geen onderdeel zijn van uw core business. Het zijn producten die er ‘gewoon’ moeten zijn. Wij zorgen ervoor dat u deze producten altijd op voorraad heeft. Denk bijvoorbeeld aan plastic zakken, koffiebekers, suikerzakjes, tissues, draagtassen, schoonmaakmiddelen, of keukenbenodigdheden.

Meer informatie

COA aan het woord

Als het schoonmaakmiddelen en -materialen betreft voor de tientallen locaties van het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers), dan is King daarvoor de aangewezen partner. En juist in dat partnership ligt volgens Klaas Pasterkamp – centraal contractbeheerder bij het COA – de toegevoegde waarde.

In de flexibiliteit, het proactief meedenken en overdragen van de juiste kennis: “King kent het COA, snapt hoe wij werken en weet wat we nodig hebben.”

Meer informatie

Believe

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn niet meer weg te denken in de huidige tijd. King neemt haar verantwoordelijkheid om de impact op mens en milieu zo veel mogelijk te beperken.

Believe is het maatschappelijk verantwoorde beleid van King/Bunzl. We werken samen aan duurzaamheid en sociale gelijkheid. Het verminderen van onze impact op het milieu zien we als een belangrijke taak. Believe is opgebouwd uit vijf verschillende pijlers die allen te maken hebben met duurzaamheid en sociale gelijkheid. We vinden het belangrijk dat we een duurzaam assortiment aanbieden, zoeken en ontwikkelen duurzame relaties met ketenpartners, maar we vinden ook de arbeidsomstandigheden van onze buitenlandse fabrikanten en de ‘happiness’ van onze medewerkers belangrijk. Wij helpen graag de overheid verder met het behalen van haar duurzame doelstellingen.

Meer informatie

Vragen?

Bekijk onze pagina voor meest gestelde vragen of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
FAQ items aan het laden...

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.