nosa-plugs

NOSA neusplugs

NOSA is een belangrijke partner voor King. Met de NOSA neusplugs hebben zij de eerste beschermer ontwikkeld tegen vieze geuren.

Zweedse innovatie

De succesvolle Zweedse innovatie die onaangename geuren op discrete en doeltreffende wijze vermindert zonder de ademcapaciteit te beïnvloeden, de NOSA neusplug is bij King Nederland verkrijgbaar.

 

Ongewenste geuren zijn in werksituaties een veelvoorkomend probleem waarmee miljoenen mensen in een groot aantal sectoren te maken hebben, onder meer in de gezondheidszorg, bij de hulpdiensten en in de schoonmaak – om maar enkele voorbeelden te noemen. Voorheen moesten medewerkers onaangename geuren gewoon accepteren, met alle aantoonbare lichamelijke en  geestelijke gevolgen van dien, zoals misselijkheid, gebrek aan eetlust en andere ongemakken. NOSA plugs biedt een oplossing voor dit probleem.

 

Wilt u meer informatie over deze innovatieve neusplug? Neem geheel vrijblijvend contact op met uw accountmanager van King.

NOSA plugs; breathe with care

De voordelen op een rijtje:

  • Geen weerstand voor de ademhaling
  • Frisse mentholgeur
  • Reduceert direct nare geuren
  • Uniek design
  • Comfortabel
  • Onopvallend
Nosa-neusplug

Waarom NOSA neusplugs?

NOSA neusplugs is de eerste discrete neusdop ter wereld die vieze geuren reduceert en een verfrissend gevoel geeft bij verkoudheid.


De unieke vormgeving maakt dat de gebruiker door het product heen kan ademhalen, terwijl NOSA plugs de neusholtes verwijdt en een frisse mentholgeur afgeeft. Het product is gepatenteerd in grote delen van de wereld en vereenvoudigt het dagelijks leven voor duizenden mensen. De neusplugs zijn voor eenmalig gebruik, maar kan mar liefst 8 uur per dag gebruikt worden. Het product bevat TPE en menthol. Verder is het vrij van allergenen en schadelijke stoffen zoals pvc, ftalaten en latex.