Recordbedrag opgehaald voor de Zonnebloem

7 juni 2018

Op zondag 3 juni jl. zijn 65 fanatieke medewerkers en leveranciers van alle Nederlandse Bunzl-bedrijven op de fiets gestapt tijdens Tour de Bunzl 2018! Met ondersteuning van de geweldige hulptroepen en sponsoren, hebben zij een recordbedrag van maar liefst € 37.297,89 bij elkaar gefietst voor Nationale Vereniging de Zonnebloem

Fietsen voor het goede doel
Tour de Bunzl is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden die gereden wordt op het Amstel Gold Parcours in Valkenburg aan de Geul. In verschillende fietsploegen van Bunzl-medewerkers en sponsoren, zijn er gelijktijdig drie lussen gereden. De lussen varieerden van 40 km tot 90 km, dus van beginner tot gevorderd; voor iedereen was er een uitdagende route.

Voor de meeste fietsers was de rit met meerdere beklimmingen een pittige, maar allen hebben zij de eindstreep gehaald. Naast een flinke prestatie was de kers op de taart een geweldig donatiebedrag, en daar zijn we trots op! 

Nationale Vereniging de Zonnebloem
Deze editie werd er gefietst voor de Zonnebloem. Zij zetten zich in voor mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte, leeftijd of handicap. Het is met ruim 40.000 vrijwilligers één van de grootste vrijwilligersorganisaties in Nederland. Dankzij de inzet van al deze vrijwilligers en donateurs, worden sociale en recreatieve activiteiten mogelijk gemaakt.  

De symbolische cheque met een totaalbedrag van € 37.297,89 is in ontvangst genomen door dhr. Marc Damen, directeur van de Zonnebloem. Zijn reactie na het horen van het totaalbedrag: “Zooooo hé…waaauuuuuuwwww, wat een gigantisch bedrag! Wat kunnen wij hiermee veel mensen met een lichamelijke beperking blij gaan maken" Het bedrag zal worden besteed aan een nieuwe Zonnebloem auto, zodat er nog meer mensen gebruik kunnen maken van rolstoelvervoer. 

Wij bedanken naast de fietsers ook alle sponsoren, toeschouwers en de organisatie, want zonder hen was het event lang niet zo geslaagd!

 

Sponsoren 2018 waren o.a.: