King trotse partner van het Fixed&Easy full service concept.

13 april 2018

Links: Michael Niemantsverdriet Sales manager CHF King, rechts: Jeroen Neijmeijer Key Account Manager Cleaning & Hygiene, Kimberly-Clark.


Een werkplek is meer dan een omgeving waar uw mensen komen werken, het is een plek waar ze zich veilig en gezond moeten voelen en ook geïnspireerd worden. Aandacht voor hygiëne is daarbij van essentieel belang.

Geen zorgen meer hebben om uw sanitaire ruimtes? Dat kan!
Door slimme en innovatieve technieken zijn we in staat de logistieke, administratieve en inkoopprocessen efficiënt in te richten. Daardoor kunnen we kosten besparen. Maar ook kwaliteit leveren, verduurzamen en werk uit handen nemen. Kimberly-Clark Professional en King hebben daarom een samenwerking opgezet voor het nieuwe Fixed&Easy full service concept.  

Het concept werkt heel gemakkelijk; u kiest de gewenste dispensers, handdoeken, toiletpapier en andere toilet hygiëne producten uit en wij zorgen dat u altijd voldoende voorraad in huis heeft, voor een vast bedrag per maand. Kortom, geen zorgen meer om uw toiletruimte en financiële zekerheid, u weet altijd waar u aan toe bent.

Meer weten of interesse in Fixed&Easy?
Neem dan contact met ons op:

Tiel:                       T: 0344-673 673
                             @: Sales@king.nl


Den Helder:         T: 0223-540 910
                           @:Sales@kingdenhelder.nl