Innovatief platform dat het volledige facilitaire proces integreert en ondersteunt

18 januari 2019

Het totaalconcept Elise zorgt voor efficiëntie op het vlak van logistiek, inkoop, service en equipment. Met Elise neemt King haar klanten alle inkoop-en logistieke processen uit handen, zodat zij zich kunnen richten op hun kernproces.  Elise biedt diverse mogelijkheden waarmee klanten hun bedrijfsprocessen efficiënter kunnen inrichten. 

Met innoverende IOT (internet of things) oplossingen is het altijd inzichtelijk waar producten zich bevinden, welke dit zijn, in welke hoeveelheid én in welke staat. Daarnaast is het mogelijk om snel producten te bestellen of tijdens werkzaamheden instructiefilmpjes, veiligheidsvoorschriften en productinformatie te bekijken. Technologie geeft aan wanneer dispensers bijgevuld moeten worden. Elise zorgt voor een volledig gedigitaliseerd inkoop en bestelproces en verbinding tussen medewerkers, middelen en gegevens. Daarnaast zorgt Elise voor meer inzicht, efficiëntie en beheersbaarheid in het secundaire bedrijfsproces. Daarmee kan de klant zich meer focussen op het primaire bedrijfsproces.  

In een gericht adviestraject worden relevante bedrijfsprocessen door King onder de loep genomen. Op basis van de klantbehoeften wordt er een op maat gemaakte oplossing voor inkoop-, bestel-, administratieve en logistieke processen geadviseerd.  

‘’Voor King is dit totaalconcept dé oplossing voor onze klanten, waarmee we op een krachtige manier inspelen op de ontwikkelingen van nu en van de toekomst. Door inzet van slimme technologie vergroten we gebruiksgemak, versnellen we het inkoop-en bestelproces en vergroten we de productiviteit van onze klanten. Daarnaast werkt het kostenbesparend, doordat we vanuit een ketengedachte het concept hebben opgezet. Ik ben trots op deze lancering, waarmee we in het facilitaire landschap baanbrekend zijn”, aldus Rogier Sneep, Commercieel Directeur van King. 

Voor meer informatie: www.alles-geregeld.nl