Desinfecteren was nog nooit zo makkelijk!

26 april 2018

De nieuwe Clean 'n Easy desinfectie producten zijn speciaal ontworpen voor het desinfecteren zonder naspoelen. Binnen twee minuten doodt het bacteriën en gisten en laat geen restanten achter. Het actieve ingrediënt valt uiteen in water en zuurstof.

Doeken en vloermoppen
De exclusief ontwikkelde doeken zijn zeer geschikt om in te zetten in de gezondheidzorg en in de voedingsmiddelenindustrie. Het biedt de gebruiker de mogelijkheid om oppervlakken makkelijk te desinfecteren om vrij wel direct verder te werken onder hygiënische omstandigheden.

Virucide desinfectie foamspray
Tevens beschikbaar de desinfectie foamspray. Ook dit middel dood virussen, bacteriën en gisten binnen twee minuten. Voor optimaal gebruik combineert u de Clean 'n Easy foamspray met de Clean 'n Easy microvezeldoek op rol. Het werken met de materialen van de Clean 'n Easy lijn zorgt ervoor dat de kans op kruisbesmetting zeer klein is. 

De formule op basis van waterstofperoxide en melkzuur is biologisch afbreekbaar en maakt naspoelen overbodig. Het product is veilig voor transport en opslag.

 

 

 

 

   


Gebruik beiden producten veilig! Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.Klik hier voor het volledige Clean and Easy assortiment!