King helpt The Ocean Cleanup

King ziet duurzaamheid als een voorwaarde voor de toekomst en zet zich in voor een schone oceaan.  Helpt u ons mee?

King Ocean Cleanup

Genodigden van de officiële opening hebben ons de afgelopen tijd regelmatig gevraagd naar een cadeautip. Wij willen u bedanken voor deze zeer attente vraag. Zoals u weet zet King/D-Care zich in voor een duurzame toekomst en proberen wij het plastic gebruik terug te dringen. Mocht u een attentie willen geven dan zouden wij een donatie aan The Ocean Cleanup zeer op prijs stellen. Samen komen we steeds dichterbij!

Over The Ocean Cleanup

The Ocean Cleanup is een non-profit organisatie om plastic afval op te ruimen uit de oceanen. De 24-jarige Boyan Slapt werkt al 9 jaar aan zijn droom om de plasticsoep in de oceaan op te ruimen. De Nederlander is de oprichter van The Ocean Cleanup, een startup die een werkbare oplossing probeert te vinden voor het plastic afval dat onze oceanen vervuilt.

Doneer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Co2 uitstoot en (plastic)afval leiden op korte en lange termijn tot milieuproblemen. In Nederland en Europa zijn doelstellingen gesteld voor de transitie naar een circulaire, biobased economie om de negatieve effecten op het milieu te verminderen. King richt zich in haar beleid onder andere op het verminderen van de impact van logistieke bewegingen en continue optimalisering van het duurzame assortiment. King treedt op als adviseur voor haar klanten zodat duurzaamheidsdoelstellingen behaalt worden. Duurzame ontwikkelingen gaan sneller als leveranciers en klanten samenwerken.

  • King stuurt op recycleble, renewable of compostable disposables;
  • Minimaliseert logistieke impact;
  • Reduceert afvalstromen;
  • Ontwikkelt nieuwe duurzame concepten;

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.