Terug naar overzicht

King/D-care is volledig in bedrijf

Iedere week brengen we u op de hoogte van onze activiteiten om de leveringen van facilitaire en medische artikelen doorgang te laten vinden en uw bedrijfscontinuïteit te borgen.

Zoals reeds gecommuniceerd behoort King/D-Care tot de vitale sector en daarmee tot de cruciale beroepsgroepen. King/D-Care volgt onverminderd de adviezen en protocollen vanuit het RIVM richting haar medewerkers en ons continuïteitsplan is voor 100% in werking. Op dit moment is King/D-Care volledig in bedrijf en is de situatie stabiel. Onze maatregelen zijn erop gericht om alle (vitale) bedrijfsprocessen, ook wanneer de corona-maatregelen verder aanscherpen, te continueren en borgen.

Wij doen er alles aan om te leveren

We staan in nauw contact met al onze toeleveranciers om de voorraadvolumes op peil te houden en uit te breiden waar mogelijk, gezien de steeds verder ontstane schaarste op diverse productcategorieën. Gezien de huidige situatie willen wij u verzoeken om geen niet-strikt noodzakelijke orders te plaatsen. Onverminderd blijft van kracht dat wij op dit moment geen garanties kunnen geven op beschikbare voorraad en levertijden.

Wat betreft het afleveren van onze artikelen zien wij dat onze klanten op dit moment verschillende maatregelen treffen. Onze chauffeurs zijn geïnstrueerd om hier flexibel mee om te gaan.

Wij ondersteunen het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH)

Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen zal de inkoop en distributie van o.a. persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) centraal worden gecoördineerd vanuit de overheid; dat geschiedt door het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH). Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zetten we onze expertise in door twee (senior) Medische Inkopers vanuit King/D-Care te stationeren bij het LCH. We vertrouwen erop dat de samenwerking van alle marktpartijen in Nederland leidt tot een snelle en accurate oplossing voor de tekorten in persoonlijke beschermingsmiddelen.

Aanvulling op ons retourenbeleid

Veel klanten bestellen grotere hoeveelheden aan artikelen in verband met de coronacrisis. We baseren onze extra inkoop onder andere op de ingezette volumestijging én een voorspelling van de vraag naar onze producten, op basis van de actuele back-orders.

Gezien deze situatie zullen we (tot nader order) een aanvulling doorvoeren op ons bestaande retourenbeleid; alle buiten uw reguliere bestelpatroon (ijkpunt kalenderjaar 2019) gedane bestellingen, en/of alle ingezette alternatieven, kunnen niet retour worden genomen. Op deze pagina kunt u hier meer over lezen.

We vragen uw begrip

Vanuit ons beleid werken op dit moment alle kantoormedewerkers (waar mogelijk) thuis. Daarmee maken we de kans op besmetting van onze logistieke medewerkers zo klein mogelijk. Hierdoor kan het zijn dat uw reguliere contact met uw Customer Support of Binnendienst medewerkers anders verloopt. We vragen hiervoor uw begrip.

Vragen?

Uiteraard kunt u voor vragen altijd bij ons terecht. Wij doen er alles aan om aan uw vraag te voldoen en alle beschikbare artikelen zo spoedig als mogelijk bij u af te leveren.

Wij willen u vragen om onze nieuwspagina actief in de gaten te houden voor het laatste nieuws en eventuele aanvullende maatregelen die wij als bedrijf treffen rondom het coronavirus.

Tot slot wensen wij u, uw medewerkers en uw patiënten/cliënten en/of klanten heel veel sterkte toe in deze onzekere en lastige periode.

Nieuws

  • weer-aan-het-werk-king-corona

Weer naar het werk

Persoonlijke hygiëne op kantoor, bescherming voor u en uw klanten en, een schone omgeving zijn nu nog belangrijker.

  • Hygiëne-op-school-corona-king

Hygiëne op school

Persoonlijke hygiëne op school, bescherming voor kind en docent, een schone omgeving is nu nog belangrijker.

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk ons aanbod op webshop.king.nl