(junior) HR adviseur

Hoe draag jij je steentje bij aan het professionaliseren van onze (HR) organisatie?

Wij groeien! Groei jij mee? Als (junior) HR adviseur bouw je mee aan het verder professionaliseren en ontwikkelen van onze HR afdeling, de organisatie en natuurlijk je collega’s. De afdeling HR bestaat uit één collega HR adviseur en de HR manager. Je ondersteunt, begeleidt en adviseert management en medewerkers bij HR-vraagstukken en neemt initiatieven voor het verbeteren van HR processen en instrumenten.

King is totaalleverancier van de facilitaire en medische verbruiksartikelen in Nederland, we staan aan de vooravond van verdere groei. Met onze innovatieve totaalconcepten nemen we onze klanten inkoop- en logistieke processen uit handen, waardoor zij zich kunnen richten op hun core business. Met het oog op sterke groei zoeken we een gedreven (junior) HR Adviseur.

Wie zoeken we?

Jij bent een enthousiaste en daadkrachtige (junior) HR Adviseur, die toe is aan een tweede of derde stap. Je bent organisatorisch sterk, gestructureerd en haalt plezier uit een allround HR functie in een dynamische omgeving. De eigenschappen pragmatisch, empathisch sterk en flexibel omschrijven jou en je bent in staat om op verschillende niveaus te functioneren en adviseren. Jij bent iemand die graag de uitdaging opzoekt en aangaat, die vooruit kijkt en anderen op weg helpt. En iemand die dat samen met collega’s voor elkaar krijgt, met energie en passie die je continue overdraagt. Oplossingsgerichtheid en creatief ondernemerschap juichen we dus toe. Je vraagt je dagelijks af wat we als afdeling of organisatie kunnen verbeteren. Je krijgt verantwoordelijkheid dus schakel je extra snel. Niet omdat je dat zo geleerd hebt, maar omdat je het leuk vindt en het je energie geeft.

 

Wat ga je doen?

 • Een all-round HR functie waarin je managers en medewerkers adviseert en begeleidt op het gebied van arbeidsvoorwaarden, werving & selectie, opleiding en ontwikkeling, interne en externe ontwikkelingen, waaronder juridische zaken, ziekteverzuimbegeleiding (in samenwerking met de arbodienst), etc.

 • Je bent binnen jouw klantgroepen eerste aanspreekpunt voor medewerkers en managers

 • Je neemt deel aan projecten, waaronder (aanpassing) van HR beleid, uitwerking van procedures, vormgeven aan instrumenten en standaardisatie

 • Je verzorgt interne trainingen

 • Je begeleidt eventuele stagiaires op de HR afdeling

 • Je draagt zorg voor een correcte uitvoering van alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

 • Je ondersteunt of vervangt wanneer nodig collega’s binnen de afdeling HR.

 

Wat neem je mee?

 • Een HBO/WO diploma, met als studierichting HR, Bedrijfskunde, MER, Rechten of Hospitality

 • Minimaal 2 jaar relevante HR ervaring.

 • Goede kennis van de arbeidsmarkt, wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid en arbeidsvoorwaarden

 • Een grote dosis enthousiasme, inzet en passie voor het HR vak

 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden

 • Je bent een sterke en inhoudelijke sparringpartner

 • Ervaring met werken in AFAS heeft een pre.

 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal

 • Pragmatische instelling waarbij je in staat bent om op diverse niveaus samen te werken

 

Waarom wil jij bij King werken?

De bedrijfscultuur is informeel met veel aandacht voor mens & resultaat. In deze functie krijg je te maken met alle facetten van HR en met voldoende ruimte om je te ontwikkelen, waardoor geen dag hetzelfde is. Je wordt onderdeel van een jong, eerlijk, ambitieus en enthousiast team en staat nauw in contact met andere afdelingen, zowel kantoor als logistiek. Samen staan we voor kwaliteit, service, professionaliteit en innovatie, maar ook voor plezier en enthousiasme. Tenslotte krijg je, als werknemer van King uiteraard korting op diverse producten!

 

Energie om aan de slag te gaan?

Ben je geïnteresseerd en borrelt de energie in je om bij ons aan de slag te gaan? We gaan graag met jou in gesprek. Stuur je CV met motivatie naar: werken@king.nl o.v.v. sollicitatie (junior) HR Adviseur, t.a.v. Eveline van IJperen, HR Adviseur. Je kan Eveline natuurlijk ook rechtstreeks bellen via 0344-679242.