Terug naar overzicht

Platform dat het volledige facilitaire proces integreert

Het totaalconcept Elise zorgt voor efficiëntie op het vlak van logistiek, inkoop, service en equipment. Met Elise neemt King haar klanten alle inkoop-en logistieke processen uit handen, zodat zij zich kunnen richten op hun kernproces. Elise biedt diverse mogelijkheden waarmee klanten hun bedrijfsprocessen efficiënter kunnen inrichten.

Met innoverende IOT (internet of things) oplossingen is het altijd inzichtelijk waar producten zich bevinden, welke dit zijn, in welke hoeveelheid én in welke staat. Daarnaast is het mogelijk om snel producten te bestellen of tijdens werkzaamheden instructiefilmpjes, veiligheidsvoorschriften en productinformatie te bekijken. Technologie geeft aan wanneer dispensers bijgevuld moeten worden. Elise zorgt voor een volledig gedigitaliseerd inkoop en bestelproces en verbinding tussen medewerkers, middelen en gegevens. Daarnaast zorgt Elise voor meer inzicht, efficiëntie en beheersbaarheid in het secundaire bedrijfsproces. Daarmee kan de klant zich meer focussen op het primaire bedrijfsproces.
In een gericht adviestraject worden relevante bedrijfsprocessen door King onder de loep genomen. Op basis van de klantbehoeften wordt er een op maat gemaakte oplossing voor inkoop-, bestel-, administratieve en logistieke processen geadviseerd.

‘’Voor King is dit totaalconcept dé oplossing voor onze klanten, waarmee we op een krachtige manier inspelen op de ontwikkelingen van nu en van de toekomst. Door inzet van slimme technologie vergroten we gebruiksgemak, versnellen we het inkoop-en bestelproces en vergroten we de productiviteit van onze klanten. Daarnaast werkt het kostenbesparend, doordat we vanuit een ketengedachte het concept hebben opgezet. Ik ben trots op deze lancering, waarmee we in het facilitaire landschap baanbrekend zijn”, aldus Rogier Sneep, Commercieel Directeur van King.

King-Elise
De nieuwe herfst- en wintercollectie dessins van Duni zijn leverbaar! Tijd om u mee te
King Nederland en zusterbedrijf D-Care, specialisten in inkoop en distributie van facilitaire en medische disposables
Medewerkers van King en andere Bunzl-vestigingen samen fietsen voor het goede doel tijdens het wielerevent
Het is u vast en zeker niet ontgaan: eind februari tekende Stientje van Veldhoven (Staatsecretaris
Nieuwsbrief ontvangen
Meer nieuws

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk ons assortiment op webshop.king.nl