Prestatieverbeteringen met King

King heeft jarenlange ervaring in de industrie en zakelijke dienstverlening. We adviseren u graag over de optimalisering van uw secundaire bedrijfsprocessen en het inkopen van persoonlijke beschermingsmiddelen en andere disposables.

Partner van de industrie

Maximaal rendement uit uw bedrijfsproces halen. Elke dag weer. Prestatieverbetering en kostenreductie staan daarbij centraal. De juiste strategische keuzes kunnen echter pas gemaakt worden als de randvoorwaarden om te presteren perfect zijn ingevuld. Laat King u daarbij helpen, zodat u zich kunt blijven focussen op uw kernactiviteit. Wij zorgen ervoor dat alles achter de schermen functioneert. King neemt secundaire bedrijfsprocessen uit handen waardoor uw organisatie kan stralen naar de buitenwereld. Wij gaan graag een partnership aan waarbij uw wensen en eisen centraal staan.

Veiligheid voorop

Van mondmaskers tot oordopjes. Van veiligheidsschoenen tot veiligheidshelm.

Al uw medewerkers gaan veilig en volledig uitgerust aan het werk. Zoals het hoort!
Uw bedrijf straalt dat ook uit naar de buitenwereld. En alles goed geregeld voor uw personeel.

Meer informatie

Draagcomfort

Om risico’s op de werkvloer te beheersen en de kans op letsel of gezondheidsschade te beperken, is de inzet van persoonlijke beschermingsmiddelen absoluut noodzakelijk.

Naast optimale bescherming en veiligheid moeten persoonlijke beschermingsmiddelen ook voldoende comfort bieden. Het gebruik van disposable kleding verhoogt bovendien het hygiëneniveau van de werkomgeving.

Meer informatie

Onze merken

Wij bieden u de mogelijkheid uw complete pakket aan schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen bij ons te regelen. Alles bij één leverancier. #Allesgeregeld

Door onze partnerships met A-merkleveranciers kunt u terecht voor onder andere hygiëne producten van Tork en Kimberly Clark, chemicaliën en hulpmaterialen van Diversey en Ecolab, schoonmaakoplossingen van Vileda.

Contact

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.