Terug naar klanten aan het woord

Nieuwe herfst en wintercollectie van Duni

Ontdek de trends van het najaar

De nieuwe herfst en wintercollectie van Duni zijn leverbaar! Tijd om u mee te nemen in het uitgebreide aanbod van dessins én sfeerverlichting. Pak de sfeer van het seizoen en mix & match met de kleuren uit de collecties.

Uw bewoners en hun gasten extra verrassen? De nieuwe Dunilin servetten geven een luxe gevoel tijdens de feestdagen. Exclusief en chique. Na gebruik kunt u deze servetten gewoon composteren. Wel zo duurzaam!

De nieuwe collectie kandelaars van Duni is geïnspireerd op de magie van de natuur. Met zebrastrepen en het patroon van een giraffe creëert u een natuurlijke en gezellige sfeer. Geef elke tafel een unieke uitstraling met passende verlichting. Met de trends van Duni bent u zeker van een mooie aankleding en creëert u sfeer.

Bestel de collectie gemakkelijk via onze webshop. Heeft u nog geen account? Maak er hier direct één aan.

Nieuws

  • King-tour-de-Bunzl

Tour de Bunzl 2019

Medewerkers van King en andere Bunzl-vestigingen samen fietsen voor het goede doel tijdens het wielerevent ‘Tour de Bunzl.

Plastic Pact

Het is u vast en zeker niet ontgaan: eind februari tekende Stientje van Veldhoven (Staatsecretaris infrastructuur en Waterstaat) ...

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk ons assortiment op webshop.king.nl