Terug naar overzicht

Extra maatregelen coronavirus 13 maart

Als belangrijke partner voor uw facilitaire en medische oplossingen beseffen wij ons dat continuïteit van onze bedrijfsvoering voor u essentieel is. We hebben daarom wederom (aanvullende) maatregelen binnen onze bedrijfsprocessen genomen m.b.t. tot het voorkomen van besmetting met het coronavirus. Daarmee doen we er alles aan om uw en onze bedrijfscontinuïteit te borgen.

King/D-Care behoort tot de vitale sector

King/D-Care is doorgaans onderdeel van uw vitale proces. Er wordt veel van ons gevraagd en wij doen er alles aan om te kunnen blijven leveren aan de verschillende (zorg)sectoren. King/D-Care volgt continue de adviezen en protocollen vanuit het RIVM en heeft haar continuïteitsplan in werking gesteld. Daarmee zorgen we ervoor dat alles in werking wordt gesteld om de vitale bedrijfsprocessen doorgang te laten vinden, waarmee we leveringen kunnen blijven uitvoeren naar u als klant.

De volgende (extra) voorzorgsmaatregelen hebben we getroffen:

–       Binnen King/D-Care hebben we zogeheten “key persons” aangewezen; deze medewerkers zijn binnen hun afdeling hoofdverantwoordelijk en inhoudelijke experts. Deze groep heeft de afgelopen week al thuisgewerkt om risico’s zo klein mogelijk te houden. Vanaf vandaag werken (waar mogelijk) ook alle andere kantoormedewerkers vanuit huis. Hiervoor zijn alle faciliteiten beschikbaar gesteld en uitgebreid getest. Medewerkers die wel werkzaam zijn op kantoor of in ons logistieke centrum, houden minimaal één meter afstand tussen collega’s en verspreiden zich over de beschikbare werkplekken. Daarnaast is al het externe bezoek binnen ons bedrijfspand sinds begin maart reeds stilgelegd.

–       Binnen het logistieke centrum van King/D-Care staan medewerkers paraat om (indien nodig) direct in drie ploegendiensten te kunnen gaan werken. Deze ploegen wisselen elkaar dan met 30 minuten pauze af om de kans op eventuele besmetting zo klein mogelijk te houden. Tevens wordt al het rijdend materiaal na iedere wisseling van medewerker gedesinfecteerd.

–          Het kantoorpand en logistieke centrum van King/D-Care wordt twee keer per dag extra schoongemaakt en gedesinfecteerd. Op diverse plekken in het pand zijn extra desinfectiezuilen, inclusief instructies geplaatst. Verder gelden onveranderd de regels van: geen handen schudden, niezen in de elleboog, was je handen regelmatig met zeep én gebruik de beschikbare desinfecterende gel, gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze meteen weg.

–       Medewerkers van King/D-Care vermijden sociaal contact na werktijden en in het weekend, conform de geadviseerde richtlijnen van sociale onthouding.

–       We staan in nauw contact met onze toeleveranciers, waarbij we tevens continue nieuwe manieren trachtten te vinden om aan de grote vraag naar (medische) producten te kunnen voldoen. Daarbij streven we ernaar om de beschikbare voorraad naar rato te verdelen over onze klanten. Wij nemen proactief contact met u op indien er artikelen beschikbaar zijn die aan uw vraag voldoen, of wanneer specifieke producten juist niet meer voorradig zijn. Wij willen u vragen om ook in nauw contact met ons te blijven staan om wanneer nodig snel te kunnen schakelen. Echter, wij kunnen op dit moment geen garanties geven op beschikbare voorraad en levertijden van persoonlijke beschermingsmiddelen en desinfecterende middelen.

Op onze website kunt u 24/7 lezen welke maatregelen King/D-Care neemt om de vitale bedrijfsprocessen doorgang te laten vinden, waarmee we alles in het werk stellen om leveringen te continueren naar u als klant.

Wij willen u vragen om onze website actief in de gaten te houden voor het laatste nieuws en eventuele nieuwe maatregelen die wij als bedrijf treffen rondom het coronavirus.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersoon.

Nieuws

  • weer-aan-het-werk-king-corona

Weer naar het werk

Persoonlijke hygiëne op kantoor, bescherming voor u en uw klanten en, een schone omgeving zijn nu nog belangrijker.

  • Hygiëne-op-school-corona-king

Hygiëne op school

Persoonlijke hygiëne op school, bescherming voor kind en docent, een schone omgeving is nu nog belangrijker.

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk ons aanbod op webshop.king.nl