Downloads

Bent u op zoek naar specifieke producten of informatie? Download hier onze catalogi.

Wilt u een hardcopy exemplaar ontvangen, neem contact op met Marketing@king.nl of via 0344 - 673 673.

King catalogus

Een algemene brochure van King met een selectie uit ons volledige assortiment hygiëneproducten, schoonmaakartikelen, tableware, medische en facilitaire disposables. (9 MB)

Tableware catalogus

In samenwerking met AKB Bert Muller kan King haar klanten met specialistische kennis en ervaring voorzien van het juiste servies, bestek en klein-keukenmateriaal. Het assortiment tablewareproducten varieërt van semi-professioneel tot de betere huishoudelijke kwaliteit. Voor speciale prijzen bestelt u via uw contactpersoon van King of mail direct naar sales@king.nl.

Brochure PrimeSource dispenserlijn

PrimeSource Dispenserlijn

De Classic dispenserlijn van PrimeSource
zorgt voor een moderne en rustige uitstraling. U kunt zelfs kiezen uit 4 verschillende inserts om uw dispenser een mooie uitstraling te geven. Ook de poetsrollen, toiletpapier en handdoeken zijn bij ons verkrijgbaar. Met PrimeSource kiest u voor A-kwaliteit tegen een goede prijs. (4 MB)

    

 

 

 

 

 

PrimeSource Cleaning

Ervaring in de schoonmaakwereld en onze opgebouwde deskundigheid op het gebied van schoonmaakmiddelen heeft geresulteerd in deze PrimeSource Cleaninglijn. (8 MB) 

PrimeSource Hulpmaterialen

Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij schoonmaken is zowel kwaliteit als efficiency van groot belang. Om het voor u gemakkelijk te maken, hebben we in deze brochure op inzichtelijke wijze een mooi assortiment samengesteld met alle schoonmaakbenodigdheden. (8,7 MB)

D-care corporate brochure

D-Care brochure

Vanuit het kantoor en distributiecentrum in Houten voorzien we onze klanten van de meest uiteenlopende medische disposables, medisch meubilair en dentale producten. Met een breed assortiment maken we de one-stop-shop formule voor u meer dan waar!  (442 KB)

C6 Brochure

Gezamenlijk de regie over inkoop en logistiek. King biedt sinds 2015 het C6-concept, ontwikkeld in samenwerking met Rivas Zorggroep. C6 is een innovatief en duurzaam samenwerkingsconcept tussen een zorginstelling en King / D-Care. (5,15 MB)

Digitaal samenwerken Brochure

Vele klanten gingen u voor.
Er zijn verschillende manieren om digitaal met elkaar samen te werken. King biedt precies de juiste oplossing om perfect aan te sluiten op uw eigen systemen met een EDI-oplossing. (504 KB)

Folder Hot Tea Cup

Hot Tea Cup brochure

De eerste échte theebeker om mee te nemen. Met deze innovatieve disposable theebeker van King is het eindelijk mogelijk om thee mee te nemen zonder de vingers te branden. (847 KB)

CupR brochure King Nederland

CupR Brochure

Uniek circulair concept van koffiebeker naar toiletpapier
Het CupR concept zorgt ervoor dat uw organisatie naast een geweldige milieubesparing, veel minder restafval heeft, waardoor flink bespaard kan worden op de kosten voor restafval. (1,74 MB)

 

 

Leveranciers

Bekijk hier brochures van onze leveranciers.