Van koffiebeker naar toiletpapier met CupR.

Wij bieden u heel graag een makkelijke oplossing om uw koffiebekers te recyclen. Hoe? Met het CupR-concept ligt een hele duurzame oplossing voor handen. Direct CupR the movie kijken of lees de brochure.  

 

 

Van koffiebeker naar toiletpapier

Van uw oude koffiebekers wordt uiteindelijk weer toiletpapier gemaakt. Een mooie vorm van een circulaire economie. Vindt uw organisatie het ook belangrijk bewust om te gaan met onze aarde? Om een concrete bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld? En wilt u daarnaast ook nog eens geld besparen? Dan kiest u voor het unieke CupR concept! Door uw koffiebekers te scheiden van uw restafval bespaart u namelijk behoorlijk op de kosten voor restafval!

Hoe te beginnen?  

  1. Ten eerste is het van belang dat u veel kartonnen koffiebekers verbruikt.
  2. Uw koffiebekers bestelt u via King (u kunt uiteraard uw eigen opdruk behouden). 
  3. U kiest een geschikt afvalsysteem en bijpassende CupR afvalzakken, waarmee uw medewerkers restafval en koffiebekers kunnen scheiden.
  4. U kiest uw CupR abonnement (1, 2 of 3 sterren)
  5. U kiest uw toiletpapier (PrimeSource of Tork).
  6. U overlegt met onze recyclingspartner de afhaalfrequentie, de hoeveelheid benodigde containers (evt. ook voor kantoorpapier) en bijbehorende kosten (u ontvangt hiervoor een aparte factuur).
  7. Alles wordt vastgelegd in een overeenkomst. Na ondertekening kunt u van start!
  8. Indien gewenst kunnen we uw organisatie ondersteunen in de communicatie naar de medewerkers.

Lever een concrete bijdrage aan een duurzame wereld

Zetten we samen de stap om de wereld weer een stukje duurzamer te maken? Heeft het CupR-concept uw aandacht getrokken en denkt u: hé hier kunnen wij wat mee? Dan komen wij heel graag met u in contact en leggen we het duurzame idee tot in details aan u uit.

Bel 0344- 673 673 of stuur ons een mail naar sales@king.nl dan zijn we weer een stapje dichterbij.