Terug naar overzicht

Cruciale beroepsgroep

Cruciale beroepsgroep

Naar aanleiding van de maatregelen n.a.v. Covid-19 die gisteren door het kabinet (zondagavond 15 maart om 17.30 uur) zijn aangekondigd én die inmiddels zijn ingegaan, willen we u hierbij weer een update geven.

De overheid heeft de afgelopen dagen ingrijpende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus in Nederland te vertragen. Door de verspreiding te vertragen hoopt de overheid kwetsbaren in onze samenleving zoveel mogelijk te beschermen (denk aan oudere mensen en zieken) én wil de overheid voorkomen dat de gezondheidszorg overbelast raakt.

King / D-Care behoort tot cruciale beroepsgroep

We zijn een bedrijf dat door de overheid is aangemerkt als cruciale beroepsgroep (Zorg, inclusief productie en transport van medicijnen en medische hulpmiddelen) die in de omstandigheden van Covid-19 vraagt om constante bezetting, omdat King/D-Care zorgt voor transport van medicijnen en medische hulpmiddelen.

King / D-Care neemt haar verantwoordelijkheid en volgt alle adviezen van de overheid nauwgezet op. We doen dat vanuit maatschappelijk oogpunt, maar ook om te zorgen dat de werkzaamheden van King / D-Care door kunnen blijven gaan. Doordat we aangemerkt zijn als cruciale beroepsgroep kunnen we ervoor zorgen dat de bedrijfscontinuïteit van King / D-Care geborgd is. Voor alle voorzorgsmaatregelen die we al getroffen hebben verwijzen we u naar onze corona nieuwspagina. Hier houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nieuws

  • weer-aan-het-werk-king-corona

Weer naar het werk

Persoonlijke hygiëne op kantoor, bescherming voor u en uw klanten en, een schone omgeving zijn nu nog belangrijker.

  • Hygiëne-op-school-corona-king

Hygiëne op school

Persoonlijke hygiëne op school, bescherming voor kind en docent, een schone omgeving is nu nog belangrijker.

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk ons aanbod op webshop.king.nl