COA Overberg enthousiast over PrimeSource Cleaning

Bij de COA-locatie in Overberg (Provincie Utrecht) zijn de bewoners al helemaal gewend aan de nieuwe schoonmaakmethode voor de algemene ruimtes. Op de locatie hangt voortaan een PrimeSource doseerstation van King Nederland. De bewoners vullen de lege sprayflacon bij het doseerstation met het juiste reinigingsmiddel en kunnen direct aan de slag. De nummers en de kleuren op de sprayflacon corresponderen met het nummer op het doseerstation en de kleur van het reinigingsmiddel.

‘De tijd van emmers vullen en deze meesjouwen naar de plaats waar schoongemaakt moet worden behoort hiermee tot het verleden’, laat de huismeester van COA Overberg weten.

De overgang naar dit doseersysteem van PrimeSource is soepel verlopen. Na een installatie van 1,5 uur en een duidelijke uitleg van Ron van Zoelen (Cleaningspecialist bij King Nederland) is deze zelfwerkzame schoonmaakmethode snel gerealiseerd. Met als resultaat enthousiaste bewoners en een schoon resultaat!Doseerstation PrimeSource

 

Foto van het doseerstation

PrimeSource
Meer over PrimeSource vindt u op www.primesource.nl of neem gerust contact met ons op via 0344- 673 673 of mail naar sales@king.nl.