COA aan het woord

Terug naar klanten aan het woord

COA aan het woord

King is ook nog eens een partner welke uitblinkt in juiste advisering rondom duurzame levering van producten en machines.

Klaas Pasterkamp, Contractbeheer Uitvoering 

Duurzame levering van producten en machines

Het COA is dé opvangorganisatie van vreemdelingen in Nederland. Dit doen wij met veilige huisvesting, verstrekking van middelen van bestaan en met gerichte programma’s aan onze bewoners op de meer dan 60 locaties verspreid over het land. Wij zorgen ervoor dat mensen in een kwetsbare positie in een veilige en leefbare omgeving professioneel worden gehuisvest en begeleid.

Een essentieel onderdeel daarbij is het de bewoner zoveel mogelijk zelf verantwoordelijk te laten zijn voor de directe leefomgeving. Daarbij zoeken we leveranciers, welke naast hun geselecteerde producten, ook met ons willen en kunnen meedenken om te excelleren in dat doel. King is daarbij al vele jaren een voorbeeld in beide: zij levert ons én de juiste producten én de relevante knowhow op schoonmaak gerelateerde gebieden. Daarmee laat King zien dat ze die verantwoordelijkheid samen met het COA vorm kunnen geven. Resulterend in het voor bewoners op een praktische en veilige manier leefbaar kunnen houden van de opvanglocaties. King is daarbij ook nog eens een partner welke uitblinkt in juiste advisering rondom duurzame levering van producten en machines.

Andere klanten aan het woord

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze webshop.

2021-03-23T13:19:49+01:00