Terug naar klanten aan het woord

COA aan het woord

King is ook nog eens een partner welke uitblinkt in juiste advisering rondom duurzame levering van producten en machines.

Klaas Pasterkamp, Contractbeheer Uitvoering 

Duurzame levering van producten en machines

Het COA is dé opvangorganisatie van vreemdelingen in Nederland. Dit doen wij met veilige huisvesting, verstrekking van middelen van bestaan en met gerichte programma’s aan onze bewoners op de meer dan 60 locaties verspreid over het land. Wij zorgen ervoor dat mensen in een kwetsbare positie in een veilige en leefbare omgeving professioneel worden gehuisvest en begeleid.

Een essentieel onderdeel daarbij is het de bewoner zoveel mogelijk zelf verantwoordelijk te laten zijn voor de directe leefomgeving. Daarbij zoeken we leveranciers, welke naast hun geselecteerde producten, ook met ons willen en kunnen meedenken om te excelleren in dat doel. King is daarbij al vele jaren een voorbeeld in beide: zij levert ons én de juiste producten én de relevante knowhow op schoonmaak gerelateerde gebieden. Daarmee laat King zien dat ze die verantwoordelijkheid samen met het COA vorm kunnen geven. Resulterend in het voor bewoners op een praktische en veilige manier leefbaar kunnen houden van de opvanglocaties. King is daarbij ook nog eens een partner welke uitblinkt in juiste advisering rondom duurzame levering van producten en machines.

Andere klanten aan het woord

  • king-klanten-aan-het-woord-magentazorg

Magentazorg aan het woord

Magentazorg is een toonaangevende zorgorganisatie met ruim 1.500 medewerkers. Zij bieden ouderen een warm thuis en de benodigde ...

  • king-klanten-aan-het-woord-LUMC

LUMC aan het woord

King en LUMC werken samen aan ambitieuze MVO-doelstellingen LUMC. Het LUMC is onderscheidend in haar vooruitstrevende ambities op het gebied van MVO...

  • klanten-aan-het-woord-vitalis-king

Vitalis aan het woord

Vitalis zocht een milieubewuste oplossing voor het beleveren van haar zorglocaties. Samen met King werd deze case een succes.

Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk ons assortiment op webshop.king.nl