Schoonmaak

Als schoonmaakorganisatie wilt u uw klanten de beste dienstverlening bieden tegen een concurrerende prijs. Dat vraagt om een doordachte inzet van mensen en middelen waar King u graag bij van dienst is!

Zicht op verborgen kosten

Als u aan het verhogen van uw rendement denkt, wat komt er dan het eerst bij u op? Kostenbesparingen op directe kosten die eenvoudig zichtbaar zijn? Dat ligt inderdaad voor de hand. Onze ervaring is dat negen van de tien bedrijven kunnen besparen door goed te kijken naar ‘verborgen’ kosten. Deze kunnen overal zitten: in de facturatie, het voorraadbeheer, hoeveelheid leveranciers…

Wij helpen u graag meer zicht te krijgen op deze verborgen kosten. Met slimme ideeën zijn deze kosten te reduceren, zodat het rendement van uw bedrijf gegarandeerd verbetert. En dat is toch precies wat u voor ogen heeft! Een voorbeeld van zo’n slimme rendementsoplossing?

Opstartservice

Neem de unieke King Opstartservice: King zet uw werkwagens in elkaar, vult deze af en levert ze af op de gewenste etage. Uw schoonmaakmedewerkers kunnen meteen beginnen. Geen werkuur gaat dus verloren. U zult verbaasd zijn over de besparing die u realiseert door het aan King uit te besteden en het niet zelf te doen.

klaargemaakte schoonmaakkar king nederland

Schoonmaakproducten

Wij bieden u de mogelijkheid uw complete pakket aan schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen bij ons te regelen. Alles bij één leverancier. Dat is wel zo handig!

Naast deze schoonmaakproducten zijn ook facilitaire disposables en hygiëneartikelen direct bij King te bestellen. Van afvalzakken tot koffiebekers. Van toiletpapier tot handzeep.
Wij bieden u graag een ruime keuze, ook als het gaat om merken. Vandaar een assortiment bestaande uit A-merken, B-merken of ons eigen PrimeSource label.

Hier vindt u ons volledige assortiment.

OP KING KUNT U REKENEN!

Wij helpen u graag om ook bij u de verborgen kosten eens onder de loep te nemen. Profiteer van onze oplossingen. Die liggen soms dichterbij dan u denkt!

Contact

Wij komen graag bij u langs om ons totaalconcept met u te bespreken. Neem gerust contact met ons op.