Overheid

Overheid koffie

‘Mensen laten pas van zich horen als het er niet is’. Dat is het kenmerk van producten die geen deel uit maken van uw core business als overheid of semi-overheidsinstelling. Het zijn voor de meeste mensen producten die er ‘gewoon’ moeten zijn. Denk aan plastic zakken, koffiebekers, suikerzakjes of een theedoek.

Pak uw voordeel

Bent u binnen uw overheidsinstelling verantwoordelijk voor de aanschaf van facilitaire disposables of tableware? Lees dan nog even verder want King Nederland staat voor u in de startblokken! Maak gebruik van onze kennis en ervaring. Bespaar daarmee tijd en dus geld! Met een assortiment van ruim 16.000 artikelen leveren wij uiteenlopende producten bij centrale overheden zoals ministerie van defensie, justitie, politie, brandweer, decentrale overheden zoals gemeenten en bij onderwijsinstellingen. Wij stellen graag het ideale pakket aan disposables voor u samen.

Uw voordeel:

  • Eén leverancier voor al uw producten
  • Snelle levering binnen afgesproken leverdagen
  • Voorraadhoudend en voorraadbeherend
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
  • Eenvoudig en snel bestellen
  • Levering van standaardartikelen uit voorraad
  • Optimale flexibiliteit om maatwerk te leveren

Tableware

Naast ons disposable servies en bestek hebben wij nu ook een compleet assortiment aan tableware producten voor u ontwikkeld! Van porseleinen borden, RVS-bestek tot prachtig glaswerk. Voor elke gewenste kwaliteit. Voor elke toepassing. In iedere prijsklasse.

Wij bieden u meer!

Wij gaan graag een partnership met u aan waarbij uw wensen en eisen centraal staan. Vanuit een totaalconcept bouwen we aan een relatie waarin ondersteuning, advies en actief meedenken sleutelwoorden zijn.

Contact

Wij komen graag bij u langs om ons totaalconcept met u te bespreken. Neem gerust contact met ons op.