Gezondheidszorg

Bent u als facilitair manager, inkoper of hoofd voedingsdienst van een ziekenhuis of instelling vaak veel tijd kwijt aan de aanschaf van facilitaire of medische disposables? Laat King voor u het werk doen!

Eén leverancier

Wij bieden u de mogelijkheid uw complete pakket disposables te regelen via slechts één leverancier. Naast de facilitaire disposables zijn ook de medische disposables of hygiëneartikelen direct bij King te bestellen. Van A-merk tot private label. Alles onder één dak. Dat betekent snel schakelen. Korte lijnen. Flexibel en klantgericht.

Kijk in ons assortiment naar de diverse producten.

 

 

Bekend met uw business

Van academische ziekenhuizen tot revalidatiecentra. Van verpleeghuizen tot een huisartsenpraktijk. Wij leveren aan een breed spectrum van klanten binnen de gezondheidszorg. Met een uitgebreid assortiment en de nodige kennis en ervaring zorgen wij samen met u voor de juiste producten op de juiste moment.

Grootkeukens

Samen zijn we sterk! Steeds vaker zien we een clustering van instellingskeukens binnen de gezondheidszorg. Bovendien worden de eisen aan de maaltijdverpakkingen steeds hoger.

King heeft uitgebreide kennis van deze markt - zowel qua uitstraling als qua gebruik -en kan voor iedere instellingskeuken een op maat gesneden oplossing leveren. Of het nu gaat om een plastic bakje voor de salade of een compleet tafeltje-dek-je-systeem. Met King zijn er mogelijkheden te over.

Wij bieden u meer

Wij gaan graag een partnership met u aan waarbij uw wensen en eisen centraal staan. Vanuit een totaalconcept bouwen we aan een relatie waarin ondersteuning, advies en actief meedenken sleutelwoorden zijn. Onze werkwijze levert u concreet een aantal voordelen op:

  • Eén leverancier voor al uw producten;
  • Snelle levering binnen afgesproken leverdagen;
  • Voorraadhoudend en voorraadbeherend;
  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding;
  • Eenvoudig en snel bestellen;
  • Klantspecifieke bedrukking op uw disposables.

Contact

Wij komen graag bij u langs om ons totaalconcept met u te bespreken. Neem gerust contact met ons op.